• Carta pengomen tegar,  thanks to Blogger sayang

    Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy Part 2

    Assalamualaikum Semalam aku dah pun terbitkan satu entry untuk menghargai 20 top komentar di blog KisahSiDairy nie.. AKu harap korang dahpun terjah ke blog2 mereke Bagi mereka yang ketinggalan untuk menerjah blog mereka,aku sertakan link entry aku semalam untuk kroang ke link mereka.. Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy Tak rugi untuk korang terjah blog mereka,kerana mereka adalah blogger yang rajin bertandang ke blog-blog aku dan blogger lain..mereka tidak sombong untuk berkenalan baik dengan blogger lama atau baru. Disini aku akan sertakan lagi senarai top komentar dari 11-20..yang banyak juga memberi sumbangan backlink pada aku.. Jom Terjah >> http://ourmemoria.blogspot.com maaf,xdpt nak siarkan banner shiela sebab tak tahu apa masalah tak…

  • Uncategorized

    Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy

    Assalamualaikum Mungkin sudah menjadi satu trademark bagi blogger sekarang untuk mewujudkan entry Pengomen Tegar. Sila betulkan ayat aku nie samada Pengomen atau pengkomen..Al maklumlah dah lama meninggalkan sekolah. Bagi aku entry seperti ini bukan untuk memliki apa-apa status..Aku juga sependapat dengan diorang dengan adanya entry ini,sedikit sebanyak menghargai mereka yang sudi untuk menjengah dan menjadi pengkomen tegar dalam sesebuah blog…menghargai mereka yang selama ini juga memberi support setiap kali aku mewujudkan entry. Aku mengucapkan terima kasih kepada sesiapa sahaja yang datang dan singgah ke blog ini,yang memberi komen atau hanya sebagai stalker..aku menghargainya..Bagi aku blog nie hanya biasa-biasa saja..Tapi mungkin ada keistimewaan yang mana hanya mereka saja yang tahu menilainya.…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE