kisahsidairy.com

CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 6- Gambar Header Blog kisahsidairy

Assalamualaikum Meh..meh nak promote sikit Header blog aku ni…Citarasa aku yang diberikan sentuhan yang cantik hasil keras tangan blogger Fiza…Nak order boleh terus pi Blog dia ye Header blog ni aku tempah dengan Azhafizah .Memang aku puas hati la kerja kerja Fiza… Jom tengok Kalau cantik tu macam aku..hahahaha…ok..bye

kisahsidairy.com

CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 5- Gambar gajet kesayangan aku

Assalamualaikum Fuhh…hari keempat suda..tak sempat nak update entry selalu sekarang ni.Tapi untuk blog tercinta,gigihkan juga update hari ni Nak tau gadget kesayangan aku yang ada sekarang ni..Satu je pun..tak banyak…Tapi takde gambar yang betul betul dari gadget aku ni..so aku google je gambar gadget yang aku ada.. Nilah gadget kesayangan aku.Bewarna putih ..masih lagi dalam […]