• Buka Puasa di The Straits Kopitiam Ulu Tiram
    BUFFET RAMADHAN 2019

    Buka Puasa di The Straits Kopitiam

    Buka Puasa di The Straits Kopitiam  | Pertama kali untuk tahun ni berbuka puasa di luar bersama family kecil umi. Ramadhan ke 4, umi ajak babah untuk berbuka puasa di luar.Teringin benau nak mencuba Nasi Beryani di The Straits Kopitiam yang terletak di Ulu Tiram tu.The Straits Kopitiam ni tempat berbuka puasa yang umi recommend sangat kat korang. The straits Kopitiam ni baru je buat opening ceremony pada akhir bulan April lalu.Korang boleh baca entry Ais kepal di The Straits Kopitiam.  So, sebelum datang tu, umi dah booking siap² meja.Bukan apa kan, risau gak tetiba datang meja penuh.Masa umi pergi tu pun takdelah kata penuh,Tapi kalau tak booking, macam takut…