• buglar,  kisahsidairy.com

    Si Pencuri!!

    Assalamualaikum Kalau korang perasan,takde satu pun entry aku post pada 23hb sept 2014.fuhh..penuh pulak kan tarikh aku bagi tu.Hari tu memang aku cuti EMERGENCY LEAVE ko!! Apa kaitan emergency leave ni dengan si pencuri..meh aku cerita Pagi selasa tu,dalam pukul 5 pagi la kot,telefon rumah aku bunyi,ingat alam handphone,so aku biarkan jelah.tapi bila aku sedar,aku perasan,bunyi tu bukan dari alarm phone aku,rupanya ada call masuk. Kali kedua berbunyi baru aku sempat nak angkat.Tertanya-tanya jugak,mesti ada berita-berita penting yang nak disampaikan bila dah pepagi subuh ni call. Angkat phone,rupanya emak call.Masa tu dia dah menangis teresak-esak dah.Dia cuma cakap,rumah dah kena pecah masuk..teus off handphone..Aku dah tercengang-cengang dah..WHAT!!!! kena pecah masuk?…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE