• BUFFET RAMADHAN 2019

    Pakej Buffet Ramadhan di Kedai Makan Rahmat

    Pakej Buffet Ramadhan di Kedai Makan Rahmat  | Dah decide ke nak buka puasa kat mana hari ni. Kalau sebut kedai Rahmat, confirm orang tahu apa yang ada di restoran tersebut.Actually umi dah beberapa kali jugak kesana.Haruslah dikenali dengan ikan siakap dan makanan seafood yang lain. Confirm kalau ke sana, meja sentiasa penuh. So, bila bulan ramadhan ni, kalau korang main terjah je. risau pulak kan meja takde kosong.Why not sebelum korang ke sana, Booking dulu siap-siap.Jadi takdelah kang adegan minum air kosong je ..heheheh. So, untuk tahun ni, umi rasa pertama kali kot di cawangan Siakap Rahmat  mereka di Pendas pun ada menyediakan pakej untuk buffet ramadhan.Jom lihat berapa…