• broken link
    BLOG MATTERS

    Broken link : Perlu dibiarkan atau tidak

    Broken link : Perlu dibiarkan atau tidak | Benda paling tak suka bila banyak broken link dalam blog. Dulu umi pernah buat entry pasal CARA BUANG BROKEN LINK DALAM BLOG. Seingat umi memang dah lama benau tak check broken link ni tau.Dah bertahun rasanya.Lepas tukar kepada wordpress ni memang tak pernah langsung nak jengah.Hari tu masa baca entry² lama, terus umi check Broken link yang ada dalam blog ni. Kalau korang tak tahu apa itu broken link dan kenapa kita kena removed broken link dalam blog ..hah..sila baca ye APA ITU BROKEN LINK Broken link berasal dari perkataan broken dan link.Broken ertinya pecah atau mati manakala link ialah tautan.Jadi jika…