GIVEAWAY

Blogwalking Segment by kasihjuju.com

Assalamualaikum Syarat-syarat penyertaan: 1/ Sila follow blog saya ye. 2/ Like fanpage saya –> 3/ Buat entri bertajuk ” Blogwalking Segment by kasihjuju.com “ 4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja. Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join […]

kisahsidairy.com

Hanya Mampu Blogwalking

Assalamualaikum Baru petang ni bersiaran,sedangkan dah start blogwalking dari pagi tadi.Lebih selesa untuk membaca entry-entry dari rakan blogger. Mood atau modal untuk berbicara di blog amatlah berkurang walaupun banyak penulisan yang dah didraftkan. Peluang untuk blogwalking hari ni memang terbuka luas.So,rerajinkan diri untuk blogwalking di blog-blog mereka yang update entry hari ni. Kalau ada mini […]

kisahsidairy.com

Curi Masa Rehat Untuk Blogwalking

Assalamualaikum Rindu rasanya nak blogwalking..Sejak di office ada masalah nak bukak blog,terus mood jatuh merundum.Yelah,bila balik kerja ,kalau sempat,ada jugak aku update entry dan blogwalking sebuah dua blog..Itupun blog yang senantiasa aku kunjungi. Lately ni pulak nak pandang laptop dan tab pun dah rasa mual..pembawakkan sungguh la… Tapi takpe..nanti semua dah kembali sedia kala,insha allah..aku […]

nuffnang RANDOM ranking alexa

Blog Sunyi Sepi

Assalamualaikum sumber :google  Lama dah menyepikan diri,tapi tak bermakna lenyap dari alam maya nie..Cuma masa untuk berblogging terbatas lately nie.Hari pertama memulakan tugas hari nie setelah lebih 2 minggu berehat. Banyak cerita yang ingin di kongsikan tetapi mood untuk mencipta kata-kata tu hilang ke laut.. Sepanjang cuti dan duduk di kampung,terasa malas nak balik ke […]

RANDOM

Problem CBox

Assalamualaikum Kalau korang perasan kat cbox aku nie,confirm korang akan cakap,”alamak..tertekan banyak kali pulak” Padahal,sebenarnya memang cenggitulah apa yang berlaku kat cbox aku..Aku pun tak faham kenapa..malas nak usik-usik sangat sebab takut terjadi seperti Entry ini baca sini >> blog Telah di selamatkan Oleh Dayang Deno So,sebab tu aku abaikan cbox tu jadi macam tu..Rasanya […]

BLOG MATTERS Suka Hati thanks to Blogger sayang

Sentap Mak!!

Assalamualaikum Oh tidak!! rasa macam sedih yang amat tapi tak tahulah kenapa..Ini semua angkara Farah si bublynotes tu.. Tak sangka dia review blog mak ni nyah!!.. Kata-kata yang menyentap lubuk hati akak ni..Mungkin korang tau itu kata-kata biasa dari farah..Tapi yang mengenali farah dan berkawan dengannya mesti rasa kata-kata itu satu penghargaan yang amat sangat. […]

RANDOM

Review >> CLC (Cuppies Lover Corner)

Assalamualaikum Petang sudaaa….Saje Skip keje jap semata-mata da timbul balik idea yang dulu kononnyer nak buat. Dek kerana kesibukkan keje dan family (sangat!!).Maka idea itu di hentikan buat sementara waktu. Sesambey buat keje tu,Selak-selak skit blog nie… Nak bagitau pasal satu blog nie yang aku panggil die CLC je..senang..Ape tu CLC???? Kalau korng x bace […]