BLOG MATTERS

Dapat duit raya dari Herneenazir.com

Assalamualaikum Hai korang☺☺alahaii..syoklah kan bila dapat duit raya.Dah beso ni dapat duit raya semangat dia bukan main..walaupun tak banyak mana,tapi hasil yang dapat tu memuaskan dan dibri ganjaran yang setimpal. Semalam blogger herneenazir.com telah mengadakan satu segmen pendek iaitu sape yang dapat screen shot pageview blog dia ke 1 juta akan dapat duit raya bernilai […]

BLOG MATTERS

Dating Lagi dengan Blogger Suzlin dan Mialiana

Assalamualaikum Hai korang??Kami dipertemukan lagi.Kali ni hanya blogger Mia dan Lin sahaja yang menyertai Event ini untuk pihak JDT blogger.Actually kami menghadiri Event yang dilancarkan di SDS Fanpekka Aeon Jusco Tebrau. Seronok sangat berjumpa dengan mereka.Di dalam event ini juga kami berjumpa dengan blogger-blogger Chinese yang juga blogger Johor. Event ini adalah untuk memperkenalkan menu […]

BLOG MATTERS

Happynya dapat jumpa mereka

Assalamualaikum Hai korang??rasa nak throwback je cerita semalam berulangkali.Yesss mereka yang aku maksudkan adalah blogger-blogger kesayangan. Semalam kami berjumpa lagi untuk satu event di johor bahru.Walaupun tak semua dapat berkumpul,tapi ada diorang dah cukup meriah. Mereka adalah blogger mar,hernee dan suzlin Ada dua lagi blogger yang takde lagi masa ni iaitu blogger mia dan mama […]

BLOG MATTERS kisahsidairy.com

Hadiah Dari Blogger Suria Amanda

Assalamualaikum Selamat pagi semua..Mesti korang bad mood sebab dengar cerita minyak naik semalam kan.emmm..ape nak buek!! kita takde kuasa pun nak bersuara..Hidup mesti diteruskan..Walau kita menyumpah seranah sekalipun,harga minyak tetap naik jugak kan. Harga susu Nur awfiyah pun dah naik rm4 tau..memang sangat bezanya.Terpaksalah ummi dengan babah bekerja keras sikit..Yang dah kaya raya tu,biasalah,tak tempias […]

BLOG MATTERS kisahsidairy.com lifestyle blogger RANDOM

Tugasan kedua cabaran iPhone 5s

Assalamualaikum Dahpun memasuki Tugasan kedua cabaran Iphone 5s anjuran Denaihati.Alhamdulillah,cabaran pertama telah pun selesai.Boleh klik Entry aku disini. Nak memasuki Cabaran kedua nie,susah sikit walaupun kenyataannya senang je..hehehe..Bagi aku susah la kot. Tugsasan kedua cabaran  Iphone 5s nie adalah :- Untuk tugasan ke dua memang senang tapi memerlukan masa dan kesungguhan untuk mencapai impian. Peserta […]

BLOG MATTERS RANDOM

Kad raya dari Blogger

Assalamualaikum Kad raya lagi dari blogger Dayang Deno,Engku Muzahiddin dan jugak zaza  Dari blogger Mialiana,Azhafizah dan jugak Ummi Alhamdulillah…dapat lagi kad raya dari blogger…Thanks sesangat kat korang yang sudi bagi kad raya kat aku…Appreciated sangat2…Cuma tak sempat nak membalas kad raya korang nie ye.Al-maklum la…baru keluar hospital.. Sayang korang ketat-ketat…Tahun depan insyallah,ada kad untuk korang..

BLOG MATTERS kisahsidairy.com lifestyle blogger

Kad Raya Dari Shida & Kak Suria Amanda

Assalamualaikum Nak up entry ni dari dua tiga hari lepas,tapi disebabkan banyak hal yang perlu di settlekan,terpaksalah tangguh dulu untuk up cerita nie. Kad raya nie dah dari hari ahad kot sampai kat rumah..Ni pun baru lepas ambil gambar..hehehe…Yelah,entry tanpa gambar nie kurang sikit perhatian dari readers…Tapi kalau ada entry bergambar,mesti ramai suka…betul tak.. Oklah..tamo […]

BLOG MATTERS kisahsidairy.com

Kad Raya Pertama Dari Blogger Pada Tahun Ini

Assalamualaikum Hamboiii…Kemain panjang lagi tajuk entry aku ni ek!! layan kan je lah ye…Suka hati ler nak letak tajuk panjang berjela…Belum satu muka surat pun. Hoyehhh!!! i is suke sangat-sangat sebab pada hari ahad yang lalu..Eh..jap-jap…ahad yang lalu baru buat entry hari nie ker…Ko Mampu!! Meh aku nak cerita nie,aku dapat  kad raya pertama tahun […]