• bla bla

    Lampan Table lamp penyeri Workstation

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Memang kelakar kalau nak diingat balik.Cerita ni kalau nak throwback memang dua tahun yang lepas tau.Tapi masih wujud sehingga sekarang. Actually aku ada ceritakan kisah aku dapat hadiah dari blogger azhafizah masa aku rajin komen kat blog dia..Rasa dah 3 kali aku dapat hadiah dari fiza.Tapi yang bestnya,satu dari hadiah yang aku dapat  tahun 2015,aku baru pakai tahun 2017.Itu pun dah nak habis tahun dah pun.hahaha. Korang boleh baca entry hadiah yang aku dapat dari fiza pada tahun 2015 di SINI .Eh..siapa kan yang tak suka kalau hadiah tu datangnya dari IKEA…yelah..ramai kot peminat IKEA kat luar sana tu.Sampai aku sendiri pun dah terikut-ikut nak beli barangan IKEA.Cuma tunggulah…

  • bla bla

    Waktu berlalu lah Secepat mungkin

    Assalamualaikum Terasa lambat pulak masa nie berlalu…Nak je pusing pukul5 petang ..Masa buat entry nie masih lagi jam menunjukkan pukul 10.54 pagi…haiiii..mentang mentang esok cuti…Dah semangat nak balik kampung ..nak jumpa mak…nak jumpa adik adik… Tuari balik kampung belah en.husband…Taklah ramai adik beradik yang balik…Sorang je..ikut belah aku ramai lagi adik beradik yang belum berkahwin…semuanya tengah belajar…seronok …boleh main kejar kejar lagi dengan mereka…hehehe…Masak dan makan ramai ramai…sekali sekala hilanglah diet aku.. Ni tengah tunggu masa untuk rehat pulak..hari nie dah janji dengan +TB nak makan sup…dengan sorang lagi officemate… cepatlah masa berlalu sebelum aku membebel panjang ihsan google

  • bla bla,  gossip artis

    Gambar Dan Perbualan Skandal Adi Putra

    Assalamualaikum Dah bermacam-macam spekulasi kita dengar tentang kisah ADI PUTRA nie..Nama yang makin lama makin melonjak naik nie. Pelbagai rumusan yang dibuat oleh mereka di luar sana..Apa pun Kalau perkara ini tidak benar,Mungkin Allah ingin menduga Hambanya,Bermuhasabah diri dengan kejadian yang menimpa.Hanya Allah sahaja yang tahu apa yang terbaik untuk hambanya. Dan kalau benar segala spekulasi itu hanyalah sekadar gosip,harap ADI Putra tabah menghadapi dugaan itu.Dan kalau benar kejadian itu,cubalah cari jalan penyelesaian yang terbaik kerana anda adalah public figure.Semua gerak geri dan apa yang anda buat adalah menjadi tumpuan.. Skandal Mesej Lucah: Adi Putra Bakal Berdepan Hukuman 5 Tahun Laporan Harian Metro menyebut, pelakon popular tanah air bakal berdepan…