DOMAIN kisahsidairy.com RANDOM renew domain

Dah pun Renew Domain

Assalamualaikum Dah hampir setahun menggunakan domain www.kisahsidairy.com nie..Sekejap je kan masa berlalu.. Dah dapat emel untuk renew domain minggu lepas lagi..hahaha..tapi aku saja abaikan emel tu..Hari nie Netkl hantar lagi reminder untuk aku renew domain. Korang faham kan kenapa aku perlu ambil gambar macam nie.. Untuk tidak berlaku masalah yang tidak diigini,aku renew jugak hari […]

DOMAIN

Tukar Domain Dengan Netkl Hosting

Assalamualaikum Memang dah lama pasang niat untuk mempunyai Domain sendiri seperti sekarang nie. Bila banyak terbaca kebaikkan domain,haruslah teruja juga nak memilikinya.Ditambah pula dengan bayaran yang termampu dek aku ni,so aku teruskan juga niat itu Berbekalkan ilmu yang diturunkan oleh seorang blogger otai nie,Maka bertukarlah kisahsidairy.blogspot.com kepada kisahsidairy.com… Aku pasti sekarang nie ramai blogger yang […]

DOMAIN

Selamat bertukar Domain Kisahsidairy.com

Assalamualaikum Alhamdulillah….Apa yang dihajati selama ini telahpun tercapai.. Akhirnya Kisah si dairy bertukar domain..Kalau korang perasan,tiada lagi blogspot.di blog ini… Sekarang dah bertukar kepada www.kisahsidairy.com.. pendek dan senang diingat ok…macm ler selama nie aku tak ingat..ececeh… tapi macam sedih pulak…yelah..selalunya kalau key in kat url tu,mestilah letak blogspot.sekarang tidak lagi. Thanks kat rakan blog yang […]