• Mycooking

    Bertukar kepada Beras ParBoiled Jati

    Assalamualaikum Bertukar kepada Beras ParBoiled Jati | Actually,lama juga dah bincang dengan husband nak bertukar kepada beras perang atau Parboiled rice ni.Bila fikirkan bab kesihatan,memang kena tukar.Tapi masa tu husband masih lagi ragu-ragu nak bertukar. Tapi bila fikir kesihatan,lama-lama kami bertukar jugak kepada Beras Parboiled ni.Actually di pasaran banyak jenis beras parboiled ni,bukan sahaja jenis beras rebus ni sahaja,Beras perang pun ada juga khasiatnya tersendiri. Sebelum tu,aku dah mula survey beras mana yang sedap dan harga yang berpatutan.Kalau ikut jenama beras,terlalu banyak di pasaran samada yang murah dan yang mahal.Tapi bagi aku ni ,aku ambil yang murah dan sedap je.Ada juga rakan blogger yang tolong aku suggestkan beras ni.Dan ianya…

  • Uncategorized

    10 Health Benefits of Avocado

    Assalamualaikum source:google 10 HEALTH BENEFITS OF AVOCADO 1. May Reduce risk factors for heart disease 2.Contributes to 8% of daily fiber 3. Aids in stabilizing blood sugar 4. Source of naturally good fats 5. Great source of potassium 6. Maintains a healthy heart 7. Boosts Immune system 8. Makes your skin glow 9. Anti-inflammatory 10.Anti-aging →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • Tips

    Everyday User for Tea Tree Oil

    Assalamualaikum Everyday User for Tea Tree Oil Beautifying skin cleanser Skin-softening Balm Humidifier Cleaner Natural Post Control Mold Cleaner Refreshing Foot Bath All Natural Bathroom Cleaner Toothbrush Cleaner Laundry Refresher Deodorant Good for everyday Usage for home and beauty →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • Uncategorized

    20 Benefits of Exercise

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Have you done for your exercise?? hahaha… 20 Benefits Of Exercise Reduces Body fat Increase Lifespan Oxygenates body Strengthens muscles Manages chronic pain Wards off viruses Reduces diabetes risk Strengthens heart Clears arteries Boosts mood Maintains Mobility Improves mobile Improves coordination Strengthens bones Improves complexion Detoxifies body Decreases stress Boosts immune system Lower Blood Pressure Reduces cancer risk Happy exercise… →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • Uncategorized

    Khasiat Teh Hijau Yang perlu diketahui

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Lately ni,sangat risau dengan kesihatan,nak buat fully checkup kat klinik,madang je takde masa,Tapi dalam pada tu aku ada jugaklah mengambil langkah untuk menjaga kesihatan.Terutamanya pengambilan makanan iaitu mengurangkan garam dan juga gula.. Siapa kat sini yang mengamalkan pengambilan Teh Hijau? of course aku akan angkat tangan kerana aku adalah salah seorang yang mengamalkan pengambilan Teh Hijau. Mungkin ada yang tahu dan ada yang tak tahu tentang Khasiat Teh Hijau ni kan.Teh hijau ini adalah tumbuhan yang mampu memberikan kita kesihatan dan menngawal serta mencegah pelbagai jenis penyakit.Teh hijau ni mengandungi nutrien dan antioksida semulajadi yang dikenali sebagai Polifenal. Antioksidan sangat diperlukan di dalam badan seorang kerana fungsi…

  • Uncategorized

    7 Benefits Of Cocoa

    Assalamualaikum 7 BENEFITS OF COCOA Helps in maintaining healthy circulatory system Aids in improving elasticity of bloods vessels Helps reduce high-fat diet induced obesity Gives relief from bronchial asthma Helps to lower LDL cholesterol and glucose levels Improves insulin resistance and glucose metabolism →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • Uncategorized

    Benefits Of Noni Juice

    Assalamualaikum BENEFITS OF NONI JUICE Effective in curing gout Boosts Immune system Provides relief from arthritis Speeds up healing of wounds Protect against cancer,diabetes and liver diseases Prevent cerebral ischemic stress Relieves muscle spasms and associates pain →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • Uncategorized

    BENEFIT OF MULBERRIES

    Assalamualaikum BENEFITS OF MULBERRIES Boost immune system Aid in preventing cancer Improve digestive health Rich  in antioxidant properties Boast heart health and body metabolism Prevent macular degeneration and cataracts Help build bone tissue and prevent osteoporosis Reduce appearances of blemishes and age spots Reduce risk of blood clot formation and relax blood vessels →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • Uncategorized

    Benefits of Aloe Vera Juice

    Assalamualaikum BENEFITS OF ALOE VERA JUICE Alkalizes your body. Removes toxins. Support Your immune system. Drink Aloe Vera to lose weight. Lowers high Cholestrol Fight against inflammation Improves digestion & reduces irritation Cures your gums Hydrates your body Improves hair growth →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE