bazar ramadhan

Persiapan menjelangnya Hari Raya dengan Kurta KACAX

  Persiapan menjelangnya Hari Raya dengan Kurta KACAX | Hai korang..Dah siap ke persiapan untuk hari raya.wah..untunglah kan kalau yang dah siap awal ni.Alhamdulillah..walaupun baru seminggu puasa,persiapan untuk berhari raya dah pun aku siapkan dalam 40%.Itu pun beli sikit-sikit.Bila ada anak ni,kena buat persiapan awal,bukan apa,nanti ada je yang nak dibeli di saat-saat akhir.Itu perkara […]

bazar ramadhan

Grand Opening for Telekung Siti Khadijah

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Nampaknya telekung jenama terkenal semakin melebarkan sayapnya bila mereka akan membuka satu lagi cawangan di Senawang. Siapa tak kenal dengan telekung siti khadijah ni kan,rata-rata ingin memilikinya,jika ada yang berkemampuan,why not belanjakan sedikit wang untuk amalan kita. So orang-orang senawang bolehlah dapatkan telekung siti khadijah di sana ye

bazar ramadhan INFO kekeluargaan kisahsidairy.com lifestyle blogger Tips

Tips Memasak Di Bulan Ramadhan Bagi Ibu Bekerjaya

Assalamualaikum Cerita pasal menjelang ramadhan lagi..Tinggal beberapa hari lagi je kita nak memasuki bulan yang indah iaitu bulan Ramadhan..Moga Allah swt mengizinkan untuk kita berjumpa dengan Bulan yang penuh barakah ini. Rasanya semua yang bergelar ibu jika boleh ingin memasak sendiri juadah berbuka puasa untuk keluarga. Selain lebih terjamin tahap kebersihan dan khasiat makanan tersebut, […]

bazar ramadhan kisahsidairy.com

Tak Seperti Yang Di sangka

Assalamualaikum Meh sini aku cerita sikit kat korang tentang apa yang aku beli kat bazar dan hasil dari pembelian itu.. Semuanya gara-gara terliur kat blog zaza tuari.Boleh baca entry zaza kat sini                  http://zazaabdullatif.blogspot.com/2014/06/kuih-koci-comel.html .Teringin la kononnya nak cari benda tu kat bazar..Benda apa tu…Ni lah  benda nya […]

bazar ramadhan kisahsidairy.com

Menjadi Rutin Harian Ke Bazar Ramadhan

Assalamualaikum Saja nak membebel petang-petang ni.Mengisi masa lapang saat menunggu jam terpacak 4.45 petang.. Siapa suka pergi bazar Ramadhan nie…Of course ada yang suka dan ada yang tak suka kan..Sebabnya..aku rasa korang mesti tau kenapa.. Rasa nak membebel petang-petang nie dengan harga makanan yang ada kat bazar Ramadhan tu.. Sebelum tu,aku nak bagitau kat korang […]

bazar ramadhan kisahsidairy.com salam ramadhan

Berniaga Di Bazar Ramadhan

Assalamualaikum Alhamdulillah..Dah hari kedua kita berpuasa…Insyallah..Semalam berbuka puasa beramai-ramai di kampung..memang menyeronokkan..Rasa taknak balik je..hehehe…Tapi terpaksa jugak balik malam tu.Memang malam tadi,banyak kenderaan,mybe sebab mereka pun pulang ke kampung untuk berbuka bersama keluarga kan Ada yang start bercuti puasa ke..ehehehe…tu jawab dalam hati je eh!! nanti korang segan pulak,especially bagi wanita la kan… Oklah,nak bercerita […]