• artis,  kisahsidairy.com

    Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah

    Assalamualaikum Dah banyak ura-ura sebelum ni,Shuib bakal mengadakan majlis Persandingan yang sepatutnya telah diadakan masa mereka berkahwin dahulu..Tapi disebabkan dahulu dia belum mampu untuk membuat majlis yang begitu grand,tapi kali ini,dia merealisasikan impian mereka untuk bersanding..At least dia menghargai isterinya sarah yang menerima diri dia seadanya..Of course,mereka bahagia sekarang ni kan..Jom lihat Majlis persandingan Shuib dan Sarah yang sangat meriah ni.Majlis ini diadakan di Bora Ombak Marina,Putrajaya. Shuib turut membuat kejutan dengan menyanyikan lagu yang diciptanya, buat isteri tercinta, berjudul Aku Lelakimu selain turut menyampaikan ucapan romantis sebelum menyarungkan sebentuk cincin ke jari manis Sarah. Lebih istimewa cincin tersebut di bawa sendiri anak sulung pasangan ini ke pelamin cinta mereka.hah..yang…

  • artis,  kisahsidairy.com

    Gambar Sekitar Majlis Pra Perkahwinan Anzalna Nasir dan Haniff

    Assalamualaikum Si Cantik manis Anzalna Nasir akan menamatkan zaman bujangnya pada 21 Februari ini.Rakan-rakan dan adik beradik Anzalna telah mengadakan Majlis Pra Perkahwinan bertemakan figura babies. Tak sangka jugak kan,adik beradik Anzalna semua cantik-cantik.Tak sabar pulak aku nak tengok Majlis resepsi mereka ni..MEsti Anzalna nampak lagi cantik kan. Semua gambar yang diambil cantik-cantik belaka.Moga Perkahwinan yang bakal dibina akan kekal hingga ke jannah hendaknya… sumber gambar:rotikaya

  • artis,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Fahrin Dah Selamat Jadi Suami Orang

    Assalamualaikum Alolo…Tetiba mood kecewa sebab abang sado idaman hati Si Fahrin Ahmad dah pun bernikah hari ni dengan Elena Eleas.Adeh… Mesti ramai wanita kat luar sana yang dok frust menonggeng sebab abam sado ni dah kawen kan.Mana taknya,Ramai kot dok usha dia,tetiba dia buat kenyataan akan berkahwin hari ni..Uishh..takde ribut,takde ape,tetiba nak kawen..Pandai kot dok sorok pasal hubungan dia dengan wanita pilihan tu, Tapi alhamdulillah..Dah sampai seru,maka kawen la dia..Sebagai peminat Fahrin Ahmad ni,aku doakan moga perkahwinan yang dibina,akan berkekakalan,bahagia hingga ke Jannah.. Inilah Wanita yang menjadi pilihan hati  Fahrin Ahmad.Cantik..Tapi biarlah cantik luaran dan dalaman kan.. Aku ambil gambar ni dari page rotikaya.com Manis jugakkan orangnya.. Jadi lepas ni,Dah…

  • artis,  kisahsidairy.com,  Sharing

    Biduanita Negara Sharifah Aini Meninggal Dunia

    Assalamualaikum Daripadanya kita datang,dan kepadanya kita kembali..Kembalinya allahyarhamah Sharifah Aini di bulan Mulia ini..Alhamdulillah..Beliau disahkan meninggal dunia pada pukul 1.26 pagi akibat jangkitan pada paru-paru. Memang lately nie jarang dengar khabar tentang beliau kan..Rupanya beliau dah lama sakit..Tu yang kurang aktiviti nyanyian.. Memang aku sukakan nyanyian dan lontaran lagu-lagu beliau..Syahdu dan mendayu-dayu.. Semoga anaknya Aliff omar tabah menghadapi dugaan ini…Al-fatihah untuk beliau dan mereka yang telah meninggalkan kita baik lama atau baru.. -amin- sumber:astro

  • artis

    Hanez Suraya Dan Mr.R

    Assalamualaikum Sebenarnya bukan niat aku nak mencampuri urusan artis dalam blog ni,tetapi sedikit tekilan dan sedih apabila ianya datang dari masyarakat kita sendiri.Akibat terlalu nak sharekan cerita peribadi,akhirnya terjerat leher sendiri. cdt :beautifulnara Hati wanita mana yang tidak terusik dengan kenyataan seperti itu.Walau sekuat mana pun wanita,dia akan tetap kalah dengan emosinya.. Kata kata pedas yang dilemparkan oleh Chef wan bagi aku bukanlah laser,tapi hak masyarakat tu sendiri untuk menilai dan mengeluarkan apa yang dirasa betul.Kadang kadang itulah sepatutnya dilakukan oleh Puan Lyana tu..Life must go on dear… cdt : beautifulnara Wow sedeh baca cerita pergolakan Rumah tangga mereka ini. Ramai these days yg bermain api diakhirnya terjerat diri sendiri. Kesian…

  • artis,  INFO,  Semasa

    Azean irdawati -perginya seorang seniwati

    Assalamualaikum Dikejutkan dengan  berita kematian seorang seniwati berbakat iaitu Azean Irdawaty hari ni amat terkesan di hati peminat dan keluarga. Azean Irdawaty , 63 tahun telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada 7.29 malam tadi di Hospital Universiti, Petaling jaya. Allahyarhamah Sebelum ini menghidap tumor dan lympadhema selama 5 tahun. Aku memang suka watak watak yang dilakonkan oleh allahyarhamah.Paling aku minati kalau beliau memgang watak watak lucu.Korang mesti ingat lakonan beliau dalam cerita 50 sen tu kan… Sesungguhnya, pasti kita merindui lakonan2 beliau…ucapan takziah untuk keluarga allahyarhamah azean Irdawaty.Moga di tempatkan di kalangan orang yang beriman dan solehah.Dipeemudahkan segala urusannya di sana..insyallah.. Marilah sama sama kita sedekahkan al fatihah untu beliau..…

  • artis,  gossip artis

    Dah Pun bergelar Datuk

    Assalamualaikum Sedang aku menerjah di blog otai nie,ternampak satu entry..ehh….bukan..terbaca satu entry bertajuk “ (TAHNIAH)Ramli Sarip & Rosyam Noor Terima Gelaran Datuk klik link ni untuk info lanjut…hehehe gambar dari Beautifulnara Tahniah kepada mereka kerana sekarang nie mereka dah bergelar datuk..Wah…rezeki mereka kan..Oklah…mereka pun dah lama dalam industri…Rezeki masing-masing.. Bukan Mereka sahaja yang bergelar datuk,seorang lagi  jurulatih skuad harimau muda iaitu Ong Kim Swee akan dianugerahkan darjah kebesaran negeri Melaka yang membawa gelaran Datuk sempena hari jadi ke-71 Yang Dipertua Negeri Melaka, Tun Mohd. Khalil Yaakob. Setiausaha Kerajaan Negeri, Datuk Naim Abu Bakar berkata, Rosyam atau nama sebenarnya Mohd. Noor Shamsuddin, 46, dan Kim Swee, 43, dianugerahkan Darjah Mulia Seri…

  • artis,  keek

    Pelakon hebat dan berbakat @zulinfarah di studio HOTFM!

    Assalamualaikum Aku teruja dengan minah nie sorang..Aku pernah tengok dia berlakon dalam cerita apa ek..aku tak ingat…tapi sebentar tadi aku ada tengok keek farah,zulin farah ada buat pengacaraan dalam pelbagai bahasa… rasa seronok pulak.. nie aku bagi link kat korang…cer tengok…memang superb minah nie.. keek Farah fauzana …klik link nie ea..maklumla..aku tak boleh nak masukkan video tu pulak… seronok aku tengok dan berkali-kali…lakonan dia pun best… best sangat…hahaha

  • artis,  Sharing

    ‘Terima Perubahan Saya Secara Perlahan-Lahan’ – Lisdawati

    Assalamualaikum Lisdawati memberitahu memakai tudung adalah salah satu proses dalam menjadi seorang insan yang baik. KUALA LUMPUR: Aktres Lisdawati berharap peminat tidak terlalu mengharap dia akan terus menjadi seorang muslimah yang sejati selepas mengambil keputusan untuk memakai tudung kira-kira tiga minggu lalu. Lisdawati berkata, sebagai manusia biasa masih banyak perkara yang perlu diperbaikinya dan menutup aurat adalah salah satu proses peralihan dalam hidupnya. “Tidak bererti apabila saya sudah memakai tudung saya seorang yang baik dalam semua perkara tetapi ini adalah satu proses penghijrahan yang mempunyai perjalanan yang masih panjang. “Terimalah perubahan yang saya lakukan ini dengan perlahan-lahan dan jangan terus menghukum saya sekiranya saya ada melakukan kesalahan kerana perjalanan untuk menjadi…

  • artis

    Bintang Mencari Bintang

    Assalamualaikum Sungguh tertarik dengan persembahan  Ajo..Digandingkan denan fara fauzana a.k.a fafau yang sungguh gila-gila.Gila buat aku gelak..rase mcm nk rewind balik..kelakar…pandai betul faizal cari gandingan.. tapi juri bg 18 jerk.. Published with Blogger-droid v2.0.10

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE