• Archievement

    Follower Yang ke 1000-Alhamdulillah

    Assalamualaikum Alhamdulillah… follower telah menjejakkan kaki ke angka 1000..bukan senang nak  kumpul follower sebanyak nie.. dan bukan senang nak mengajak orang untuk selalu datang ke blog kita dan membaca tulisan kita nie.. Kekadang ada entry-entry yang tak kena d mata mereka untuk membacanya.. Tapi sekadar ikhlas untuk berkongsi cerita dengan korang..Jadi seikhlas hati korang untuk membaca dan memberi komen..Aku sangat2 menghargai…Perkataan aku dalam blog nie mungkin terlalu kasar..tapi sebelum tu,ingin aku memohon maaf terhadap penggunaan aku itu kerana aku itu adalah tentang blog aku.. harap korang semua terima aku seadanya di alam maya ini.. Terima kasih kepada follower bertuah yang ke 1000..kalau dia tak mention dia adalah follower yang ke…

  • Archievement

    Dapat 500 Point Dari HiShop

    Assalamualaikum Xsangka dapat 500 point dari Hishop…Tuari aku ade daftar untuk “Are You Blogger”.Maknenye aku kene buat entry tentang product dari Hishop dan linkkan entry aku ke Web Hishop… Ikuti entry nie>>>http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/hilangkan-white-head-blackhead-dengan.html Dan disebabkan entry nie la aku dapat point dari hishop…emmm…tu belum beli product dari Hishop lagi tu.. Nak bukti aku dapat 500 point tu ? Dan kalau korang nak jugak join dan dapat point dari hishop…korang boleh ke website HISHOP nie Klik sini la senang kalau korang nak join..dan ikut arahan selanjutnya.. aku da berangan nak beli perfume yang comel nie HUNCA Hunca She Crazy Set (50ml EDT + Watch) Harga : rm59.00 Nie memang aku nak beli…

  • Archievement,  blog matters

    Saya Sayang Follower Saya

    Assalamualaikum Thanks kat korrang support aku as a blogger.. Walaupun follower aku xla beribu riban, tetapi aku masih lagi menghargai korang yang sentiasa melawat blog aku yang sederhana nie.. Now..Follower aku da  hampir cecah 1K…Satu pencapaian pada aku,mengumpul follower sebegini banyak. Aku tau,tak semestinya follower ramai,mereka akan datang setiap hari kat blog aku nie. Kekadang mereka singgah meninggalkan satu kesan dan xkan jejak balik ke blog nie..Xpe…aku faham.. Big Thanks kerana korang sudi membaca entry2 merapu aku nie. bye