RANDOM

Follower Yang ke 1000-Alhamdulillah

Assalamualaikum Alhamdulillah… follower telah menjejakkan kaki ke angka 1000..bukan senang nak  kumpul follower sebanyak nie.. dan bukan senang nak mengajak orang untuk selalu datang ke blog kita dan membaca tulisan kita nie.. Kekadang ada entry-entry yang tak kena d mata mereka untuk membacanya.. Tapi sekadar ikhlas untuk berkongsi cerita dengan korang..Jadi seikhlas hati korang untuk […]

RANDOM

Dapat 500 Point Dari HiShop

Assalamualaikum Xsangka dapat 500 point dari Hishop…Tuari aku ade daftar untuk “Are You Blogger”.Maknenye aku kene buat entry tentang product dari Hishop dan linkkan entry aku ke Web Hishop… Ikuti entry nie>>>http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/hilangkan-white-head-blackhead-dengan.html Dan disebabkan entry nie la aku dapat point dari hishop…emmm…tu belum beli product dari Hishop lagi tu.. Nak bukti aku dapat 500 point […]

BLOG MATTERS RANDOM

Saya Sayang Follower Saya

Assalamualaikum Thanks kat korrang support aku as a blogger.. Walaupun follower aku xla beribu riban, tetapi aku masih lagi menghargai korang yang sentiasa melawat blog aku yang sederhana nie.. Now..Follower aku da  hampir cecah 1K…Satu pencapaian pada aku,mengumpul follower sebegini banyak. Aku tau,tak semestinya follower ramai,mereka akan datang setiap hari kat blog aku nie. Kekadang […]