• Uncategorized

    SERI ALAM NIGHT BURST 24 FEBRUARI 2018

    Assalamualaikum Hai korang.Hah ni berita baik untuk mereka yang sukakan marathon,larian dan yang seangkatan dengannya,khususnya orang pasir Gudang Registration Opened!! https://goo.gl/VTmQYr Seri Alam Night Burst 2018 Saturday, 24th February 2018 Bandar Seri Alam, Masai, Johor Category: 21KM: 8.15PM 12KM: 9.00PM 5KM: 9.15PM *Early bird price until 03/12/2017 *Closing Date: 28/01/2018 →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • Uncategorized

    Lazada Surprise Box yang Mengujakan

    Assalamualaikum Hai korang ☺☺☺☺Dengan penuh rasa gembira buat entry ni..Hati terlalu girang oleh Lazada semalam. Dah selamat terima Surprise box dari Lazada.Sebab tu senyum ada banyak kat entry ni,tanda mak sangat gembira.Mau tak gembira bila dapat hadiah dari lazada.Birthday orang lain,orang lain yang dapat hadiah..syok jugak kan.Kalau korang nak tahu,aku adalah salah seorang customer online Lazada ni tau.Huihh..Pantang la kalau nak cari apa-apa.Mesti terjah Lazada dulu.Kalau dah takde kat Lazada,barulah aku cari tempat lain.Tapi kat Lazada ni,apa je yang takde,semuanya ada tau..Aku rasa lebih sejuta kot barang yang di jual di Lazada ni.Yang penting haruslah ada kualiti kan..Penghantaran cepat,pertukaran barang yang mudah.Pendek kata semuanya ada di Lazada Malaysia ni. Tahukah…

  • Uncategorized

    Baru Tau Sumber Payment yang tanpa di ketahui

    Assalamualaikum Hai korang..Puan blog dah naik bercuti..Walaupun tak de pun orang kisah aku ada ke tak de,tetap nak update jugak. Lama betul kan puan blog bercuti..Sampai blog pun nak bercuti jugak..As usual,mak anak dua ni,bila dah bersama dengan anak,memang tak boleh sangat nak kais-kais phone..Memang tak kemana ler perginya..Dapat update kat social media pun dah bagus dah. Oklah…habis cerita pasal bercuti..Kita update kat entry lain pulak ye.Kali ni aku nak cerita pasal payment masuk yang tanpa aku ketahui tu.. Aku ada dapat satu email dari paylink yang mengatakan EZCART service dah masukkan payment aku.Masa tu aku tefikir lah untuk review product yang mana? Bila?..Walaupun taklah sampai beriban,tapi cukuplah untuk beli…

  • Uncategorized

    Family Superstars Sales dari Lazada

    Assalamualaikum Tak habis lagi kan cerita pasal Lazada ni..Mana taknya,kalau korang perhatikan,ada juga barangan yang sangat-sangat murah kalau dibandingkan di beli di luar. So,sangat rugi lah kan bila lepaskan peluang Bermula dari 18-24 november 2016 ni,sedang berlangsungnya jualan sehingga 93% offer. Family Superstar memberikan harga yang sangat murah  dari semua jenis.Dari perkakas dapur,perhiasan rumah,aksesori,baby dan sebagainya. Aku ada survey Pampers anak..Kalau ikutkan bagi akulah,dah murah…Kalau kat luar,Pampers Classic harga RM28..Tapi dengan sales yang sedang berlangsung di Lazada ni,Korang hanya dapat dengan harga RM24..uit..banyak beza tau.. Korang ,ni nak share…anak aku memang guna Drypers Classic ni tau..Kalau kat luar harganya rm28++ la…Tapi bila aku tengok kat LAZADA,pulak sekarang ni tengah ada…

  • Uncategorized

    Lazada Beri Diskaun sehingga 92%!!

    Assalamualaikum Lazada Beri Diskaun sehingga 92%| Huiii..Ni memang kerja gila ni..Tak payah kot nak berebut-rebut pi window shopping kat luar.Online je pun dah boleh dapat diskaun jauh lebih murah je..Hanya di Hujung Jari sahaja!! Tak percaya?? Meh sini nak Habaq Mai!! Lazada sedang mengadakan Riang Ria Jualan Hari Raya sehingga 92%.Hah..ape lagi..Cepat-cepat bukak website Lazada..Ada masa lagi ni nak cantikkan rumah,nak cantikkan diri,nak gadget cantik,semuanya ada..pendek kata apa yang kita nak ,semuaaaa ada… Kat sini aku listkan Jualan Riang Ria Raya mengikut keperluan korang :- Riang Ria Raya Flash Sale Raya Homemakeover Raya Stayfit Raya VIP Brands Raya Delicious Raya Buffet Dah nak raya ni kan,Lazada akan mengadakan Jualan Terakhir…

  • Uncategorized

    MaMom Milk Booster. Sila Baca Sebelum Membeli!

    Assalamualaikum Jenama Milk Booster Pilihan. Mesti ramai ibu-ibu di luar sana pening bila nak beli milk booster sebab banyak sangat lambakkan jenama-jenama milk booster di pasaran. Bila survey punya survey study kelebihan dan kekurangan. Akhirnya tak jadi beli sebab pening kepala nak pilih yang mana satu. Bila tak jadi beli atau tangguh, susu badan mulai kurang. Ini sangat serius. Tambahan pula stress nak pilih jenama yang mana satu pun salah satu faktor menyumbang susu kurang. Jadi macam mana cara banyakkan susu ibu dengan memilih milk booster yang berkesan? Di pasaran ada pelbagai jenis milk booster seperti dalam bentuk tablet, serbuk, pil, perisa susu, perisa coklat dan pelbagai lagi. Dalam artikel…

  • Uncategorized

    Program Affiliate Dari Lazada Malaysia

    Assalamualaikum Berita baik!!!..berita baik lagi untuk rakan blogger yang ingin mendapatkan pendapatan sampingan dari berblogging. Siapa kata berblog tidak mendatangkan hasil.Fenomena Affiliate program untuk blogger-blogger mendapatkan pendapatan sampingan dengan mudah terlalu banyak sekarang ni. CUMA!!!..korang kenalah rajin kan..Setiap impian atau keinginan tu,kenalah disertakan dengan usaha..Kalau tak,ianya tidak akan mendatangkan hasil Salah satu program affiliate ini adalah dari Lazada Malaysia.Mungkin ada yang pernah dengar tentang Program ni kan..Baru juga mendaftar dengan Program nie. Ternyata bukti program ini mendatangkan hasil,korang boleh la klik Link nie.Abang eyriqazz kita nie pun menjoinkan diri dalam Program Affiliate Lazada Malaysia tau. Kepada Korang yang berminat untuk menjana pendapatan melalui Program Affiliate Lazada Malaysia nie boleh la…

  • Uncategorized

    Daftar Gennie SSP

    Assalamualaikum Pernah tak korang dengar tentang  Geniee SSP?? Meh aku share sikit dengan korang.. Dibangunkan oleh Geniee, Geniee SSP adalah platform yang direka untuk penerbit web untuk memaksimumkan pendapatan mereka. Ia membolehkan pengguna untuk menyampaikan iklan untuk mendapat hasil yang maksimum daripada iklan tulen, Platform Permintaan, Real Time Bidaan melalui Ad Exchange, rangkaian iklan, dan iklan affiliate.  Geniee SSP Deliverables Perkongsian Geniee dengan rangkaian iklan domestik dan antarabangsa menyediakan pelbagai inventori iklan untuk menyampaikan kepada syarikat-syarikat media. Aliran Pelaksanaan Selepas proses kajian semula itu selesai, kami akan menyediakan tag yang boleh dilaksanakan pada laman web untuk mula menghantar iklan. contoh keuntungan yang diperolehi hasil dari mendaftar sebagai affiliate.. Kalau korang perhatikan diatas…

  • Uncategorized

    Iklan Terbaru Jobdirumah.com

    Assalamualaikum Mesti korang perasan kan banner dari Jobdirumah tu.Memang sebelum nie aku asyik usha jer blog Hasrul hassan..Sebabnya,dia menjadi inspirasi untuk aku teruskan niat nak join Affiliate dari Jobdirumah nie. Apa taknya,aku banyak membaca entry dari HasrulHassan.com nie tentang entry komisyen JobDirumah yang diterima tu..Memang mengkagumkan aku la jugak..Cuma aku tak masuk la untuk jawatan kosong jobdirumah nie..Sebab saranan dari Hasrulhassan.com,sruh masuk affiliate jobdirumah dahulu…good.. Malam nie terbuka hati aku untuk aku teruskan niat aku untuk join program nie..xsalah kita mencuba kan… Sebenarnya memang dah lama aku meng’Usha tentang Jobdirumah nie,banyak kali aku fikir untuk melakukannya.Tapi risau takut tak dapat nak memberi tumpuan sepenuhnya.. Tapi bila dapat saranan seperti berikut,aku…

  • Uncategorized

    HiShop August Beauty Box Review

    Assalamualaikum Ehem..ehemmm….sape taknak cantik…Diberi peluang untuk menjadi cantik..of course la terima.. Tuari Hishop ada bagi peluang kat para bloggers.untuk mempromosikan barangan kosmetik kelauran Hishop.Wanita je kot…sebab takkan la lelaki nak pakai kosmetik pulak kan..So PCL tak boleh nak masuk affiliate nie ok…hehehehe..Tunggu Nuffnang pulak bagi ganjaran…hehehe Lepas aku dah isi borang untuk daftar sebagai beauty box review…hari ini dah dapat emel dari Hishop mengatakan aku telah terpilih untuk dijadikan Hishop August beauty Box Review..Bila dah orang suruh try pakai secara free..Of course la kena review barang yang digunakan.. So tak sabarlah kiranya untuk aku menerima box tu.. just klik banner nie Terima emel dari Hishop Tak sabar nak tunggu barang…