• advertorial

    Prime Bust Cream dari Beautyme laris di Pasaran

    Assalamualaikum Prime bust Cream dari Beautyme laris di Pasaran | Hai korang☺☺Wanita ni kalau boleh dia nak sempurna di mata yang tersayang kan.Pendek kata,naklah cantik macam baru mula-mula berkahwin.. Ececeh…Tapi ada satu bab,Kalau wanita yang dah berkahwin dan dah beranak pinak,ada satu bab yang diorang nak jaga..Yelah..bila dah anak berderet,menyusu,payudara makin lama makin kendur.Shape pun dah lari…hehehehe…Tu yang kadang-kadang kurang keyakinan bila bergaya depan suami.. Tapi kadang-kadang yang belum kahwin pun atau yang payudara dia kecil tu,ada jugak perasaan nak besarkan sikit payudara tu..Taklah kena pakai cup  size kecik kan…eh..harap korang fahamlah kan apa yang aku nak sampaikan ni. Actually aku ada satu produk yang boleh tolong korang menyelesaikan masalah…

  • advertorial

    Ubat Periuk dari Kekabu Online untuk Kesihatan Dalaman

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Bila cerita je pasal ubat periuk,mesti korang membayangkan yang ubat periuk tu pahit,kelat dan sebagainya kan. Kalau dulu,aku tahu ubat periuk ni hanya diminum oleh wanita yang bersalin.So,takdelah ambil peduli sangat kan tentang tu,Tapi bila dah berpengalaman melahirkan anak ni,dari situ aku ketahui apa gunanya ubat periuk ni dalam merawat badan kita selepas bersalin. Actually,masa aku bersalin,aku tak digalakkan minum ubat periuk ni atas arahan doktor.So nikmat dalam pantang tu bagi aku takde sebab aku takde peluang untuk menikmati ubat periuk,pilis dan sebagainya.Pantang aku cuma makanan jelah,Untuk supplement lain memang tak boleh diambil.Itu semua sebab ada perkara-perkara yang tertentu yang tidak membolehkan aku mengambil benda ni semua. Tapi…

  • advertorial

    Customized Phone Casing dengan Tanoshi Phone Casing

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Dah boringlah asyik pakai casing yang berwarna je.Sekali sekala nak jugak tukar casing yang ada bentuk muka kita ke,pemandangan laut ke,ataupun potret family ke..Baru best kan. Kebanyakkan kalau pergi ke kedai untuk beli casing ni mesti takde pilihan yang menarik.Sudahnya pakai jelah casing yang transparent atau berwarna plain je. Tapi kan,masa aku scroll fb,ternampak satu page yang boleh customized phone casing mengikut  kehendak kita tau.Harga pun not bad..Jadi aku scroll lah page ni,memang sangat menarik. Tanoshi Phone Casing membantu korang untuk memberikan hasil yang diinginkan.SO korang bolehlah bergaya dengan phone casing yang cantik tu. Tanoshi Phone Casing Banyak tau desing yang kroang boleh pilih di page ni.Dan…

  • advertorial

    Washing machine cleaner berkesan dan melindungi keluarga dari bakteria

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Siapa kat sini yang tak pernah cuci mesin basuh? cer angkat tangan…Sepanjang aku menggunakan mesin basuh,aku rasa baru 3-4 kali je kot aku bersihkan.Selalunya aku akan bersihkan di bahagian luaran sahaja,tapi takdelah dalamannya.Kalau dalaman tu takat simbah-simbah air je. Tapi…tahu tak korang bahawa mesin basuh boleh menjadi kotor seperti tandas korang tau?Kajian menunjukkan bahawa bakteria dan kotoran boleh dbina di belakang drum mesih basuh selepas penggunaannya selama sebulan..Serpihan dari pakaian kotoran yang korang cuci hari-hari tu terkumpul di belakang dram di mana cetakan dan bakteria lain boleh tumbuh dan tersebar dengan cepat.Mikroorganisma dari pakaian korang terutamanya seluar dan stokin korang penyumbang kepada bakteria tersebut. Kotoran di mesin basuh…

  • advertorial

    Bengkung Moden Mudah Guna dari Lunavie

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Sebenarnya kan kalau kita yang nak jaga shape lepas bersalin WAJIB tau pakai bengkung.Korang ingat tak bengkung orang-orang lama..uihh..Mau senak tau perut bila guna..Itu orang katalah…aku takde pengalaman dalam pemakaian bengkung lama ni. Masa aku lahirkan Naura secara Czer,memang lah tak berkesempatan untuk memakai bengkung lama kan.Tapi bila aku tengok orang yang memakai bengkung lama ni,pemakaian nya sangat teliti dan mengambil masa yang lama untuk belit perut kita tau.Kan bagus kalau ada bengkung yang mudah untuk kita gunakan. Di zaman serba moden ni,semuanya nak mudah kan,begitulah Lunavie memudahkan ibu-ibu yang dalam pantang menggunakan bengkung moden ni. Bengkung moden ni bukan sahaja boleh digunakan oleh ibu yang bersalin sahaja,tetapi…

  • advertorial

    Dehydrated Chicken Stock Homemade by Kravve.co

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Bila dah jadi isteri dan mak ni,bab pemakanan memang dah jadi tanggungjawab kita kan dalam menjaga apa sahaja yang mereka makan.Dalam penyediaan makanan pun,kena ambil berat jugak bagi memastikan mereka mendapat khasiat,cukup nutrisi dan yang paling penting,bebas dari bahan pengawet. Untuk itu,sebagai isteri dan juga umi ni,sentiasa mencari sesuatu bahan masakkan yang tidak mengandungi bahan pengawet dan selamat digunakan.Hari tu,ada someone yang memperkenalkan satu website yang menjual semua produk homemade.And of course aku mestilah teruja kan bila dapat tahu wujudnya website yang menjual semua makanan ringan dan perasa makanan buatan Malaysia ni. Kravve.co adalah satu laman web dalam talian yang menjual produk berkualiti premium buatan sendiri.Di Kravve.co…

  • advertorial

    Nutribrown Rice berkhasiat dan menyihatkan untuk seisi keluarga

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Di dalam kehidupan kita ni,kesihatan amatlah diutamakan.Untuk menjaga kesihatan kita,ianya perlu dimulakan dengan pemakanan dan juga aktiviti yang boleh membuatkan kita rasa sentiasa sihat. Oleh itu,pemakanan ini perlu juga dititik beratkan.Di dalam dunia sekarang ni,makanan kebanyakkannya memberikan kita ke tahap kesihatan yang kurang.Sebab itu kita kena perlu lebih memilih makanan yang berkhasiat setiap hari.Pengambilan makanan juga perlu seimbang supaya kita tidak terdedah kepada penyakit. Kita juga boleh berubah dari memilih makanan yang memberikan kita penyakit dan memberikan kita kesihatan.Ramai yang tidak tahu,Beras Perang amat penting di dalam kehidupan kita seharian kerana beras perang ini mempunyai kelebihan yang tinggi dalam diet seharian. Beras Perang mampu membantu kita dalam…

  • Uncategorized

    Ajar anak menabung Secara Bijak dengan Kit Menabung

    Assalamualaikum Kalau bercerita pasal menabung ni masa zaman kecil-kecil dulu memang best.Berlumba-lumba kami adik beradik menabung.Tengok siapa yang paling berat tabungnya. Gambar ihsan dari beatbundle Tabung ni lah yang aku gunakan masa tu.lepas tu upgrade sikit tabung berupa bangunan Tabung Haji tu.. Tapi sekarang ni tabung banyak yang canggih-canggih..Untung bebudak sekarang ni. Sebenarnya amalan menabung ni perlu praktikkan pada usia kanak-kanak lagi..Bila sifat tu dapat diterapkan dalam diri mereka,maka sehingga mereka besarlah mereka akan suka untuk menabung. Faedah Menabung. Memang tidak dinafikan amalan menabung ni sangat penting dalam kehidupan kita.Amalan baik ini perlu diterap kepada anak-anak sedari mereka kecil lagi. Amalam menabung boleh menyemai tabiat berjimat cermat,terutamanya dikalangan anak-anak kita.…

  • advertorial

    Lacelle Jewel dan Lacelle Diamond Daily Lens untuk mata yang menawan

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Siapa diantara korang yang suka memakai contact lens.Dan kenapa korang memakai contact lens.Pada akulah kan,aku memakai contact lens bagi menggantikan cermin mata jika aku tak memakainya.Selalunya aku pakai contact lens bila aku malas nak pakai cermin mata.Maklumlah kan aku ni rabun.Dan satunya sebab aku memilih untuk memakai contact lens yang berwarna ni adalah untuk menampakkan mata sedikit besar.Mata aku ni jenis kecil je,dengan menggunakan contact lens yang berwarna ni,nampaklah sikit keayuan di mata…hehehehe.. Bukan senang kita nak cari contact lens yang kita suka.Ia bukan sahaja dari segi warna,tapi dari segi keselesaan.Dan aku jarang menggunakan contact lens dari lain-lain jenama.Tapi bila ada kawan yang suggest aku untuk try…

  • advertorial

    Harum Malam | Mewangi dan membantu masalah dalaman wanita

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Ada ke yang pernah dengar produk Harum malam ni.Aku pasti ramai yang dah pernah mengambil produk ni sebagai supplemen dan ianya dah menjadi rutin harian korang kan?Sebenarnya aku masih lagi mencari satu suplemen yang sesuai untuk aku ni.Yelah,bila dah dipertengahan usia,macam-macam penyakit yang singgah.Cepat letih dan ada masalah dalaman yang lain tu menjadi punca untuk aku mencari supplemen untuk dicuba.Nasiblah aku diperkenalkan oleh produk ni. Harum malam ini diformulasi dengan ekstrak ros yang sememangnya bagus untuk menangani masalah bau badan dan ia adalah supplemen khusus untuk kaum wanita.Produk ini dapat membantu menyihatkan dan mencegah bau badan.Malah ia juga merawat masalah seperti keputihan,gatal-gatal di bahagian vagina,mengetatkan vagina dan…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE