PRODUK REVIEW

Prime Bust Cream dari Beautyme laris di Pasaran

Assalamualaikum Prime bust Cream dari Beautyme laris di Pasaran | Hai korang☺☺Wanita ni kalau boleh dia nak sempurna di mata yang tersayang kan.Pendek kata,naklah cantik macam baru mula-mula berkahwin.. Ececeh…Tapi ada satu bab,Kalau wanita yang dah berkahwin dan dah beranak pinak,ada satu bab yang diorang nak jaga..Yelah..bila dah anak berderet,menyusu,payudara makin lama makin kendur.Shape pun […]

PRODUK REVIEW

Ubat Periuk dari Kekabu Online untuk Kesihatan Dalaman

Assalamualaikum Hai korang☺☺Bila cerita je pasal ubat periuk,mesti korang membayangkan yang ubat periuk tu pahit,kelat dan sebagainya kan. Kalau dulu,aku tahu ubat periuk ni hanya diminum oleh wanita yang bersalin.So,takdelah ambil peduli sangat kan tentang tu,Tapi bila dah berpengalaman melahirkan anak ni,dari situ aku ketahui apa gunanya ubat periuk ni dalam merawat badan kita selepas […]

PRODUK REVIEW

Customized Phone Casing dengan Tanoshi Phone Casing

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Dah boringlah asyik pakai casing yang berwarna je.Sekali sekala nak jugak tukar casing yang ada bentuk muka kita ke,pemandangan laut ke,ataupun potret family ke..Baru best kan. Kebanyakkan kalau pergi ke kedai untuk beli casing ni mesti takde pilihan yang menarik.Sudahnya pakai jelah casing yang transparent atau berwarna plain je. Tapi kan,masa aku […]

PRODUK REVIEW

Washing machine cleaner berkesan dan melindungi keluarga dari bakteria

Assalamualaikum Hai korang☺☺Siapa kat sini yang tak pernah cuci mesin basuh? cer angkat tangan…Sepanjang aku menggunakan mesin basuh,aku rasa baru 3-4 kali je kot aku bersihkan.Selalunya aku akan bersihkan di bahagian luaran sahaja,tapi takdelah dalamannya.Kalau dalaman tu takat simbah-simbah air je. Tapi…tahu tak korang bahawa mesin basuh boleh menjadi kotor seperti tandas korang tau?Kajian menunjukkan […]

PRODUK REVIEW

Bengkung Moden Mudah Guna dari Lunavie

Assalamualaikum Hai korang☺☺Sebenarnya kan kalau kita yang nak jaga shape lepas bersalin WAJIB tau pakai bengkung.Korang ingat tak bengkung orang-orang lama..uihh..Mau senak tau perut bila guna..Itu orang katalah…aku takde pengalaman dalam pemakaian bengkung lama ni. Masa aku lahirkan Naura secara Czer,memang lah tak berkesempatan untuk memakai bengkung lama kan.Tapi bila aku tengok orang yang memakai […]

PRODUK REVIEW

Dehydrated Chicken Stock Homemade by Kravve.co

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Bila dah jadi isteri dan mak ni,bab pemakanan memang dah jadi tanggungjawab kita kan dalam menjaga apa sahaja yang mereka makan.Dalam penyediaan makanan pun,kena ambil berat jugak bagi memastikan mereka mendapat khasiat,cukup nutrisi dan yang paling penting,bebas dari bahan pengawet. Untuk itu,sebagai isteri dan juga umi ni,sentiasa mencari sesuatu bahan masakkan yang […]

PRODUK REVIEW

Nutribrown Rice berkhasiat dan menyihatkan untuk seisi keluarga

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Di dalam kehidupan kita ni,kesihatan amatlah diutamakan.Untuk menjaga kesihatan kita,ianya perlu dimulakan dengan pemakanan dan juga aktiviti yang boleh membuatkan kita rasa sentiasa sihat. Oleh itu,pemakanan ini perlu juga dititik beratkan.Di dalam dunia sekarang ni,makanan kebanyakkannya memberikan kita ke tahap kesihatan yang kurang.Sebab itu kita kena perlu lebih memilih makanan yang berkhasiat […]

RANDOM

Ajar anak menabung Secara Bijak dengan Kit Menabung

Assalamualaikum Kalau bercerita pasal menabung ni masa zaman kecil-kecil dulu memang best.Berlumba-lumba kami adik beradik menabung.Tengok siapa yang paling berat tabungnya. Gambar ihsan dari beatbundle Tabung ni lah yang aku gunakan masa tu.lepas tu upgrade sikit tabung berupa bangunan Tabung Haji tu.. Tapi sekarang ni tabung banyak yang canggih-canggih..Untung bebudak sekarang ni. Sebenarnya amalan menabung […]

PRODUK REVIEW

Lacelle Jewel dan Lacelle Diamond Daily Lens untuk mata yang menawan

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Siapa diantara korang yang suka memakai contact lens.Dan kenapa korang memakai contact lens.Pada akulah kan,aku memakai contact lens bagi menggantikan cermin mata jika aku tak memakainya.Selalunya aku pakai contact lens bila aku malas nak pakai cermin mata.Maklumlah kan aku ni rabun.Dan satunya sebab aku memilih untuk memakai contact lens yang berwarna ni […]