• ads,  kisahsidairy.com,  nuffnang

    Nuffnang : Atria World Book Fest March 2016

    Assalamualaikum World book day is a celebration of authors, illustrators, books.It’s also a celebration of reading designated by UNESCO marked in over 100 countries all over the world. This year Atria Shopping Gallery is organising the World Book Fest with loads of fun activities to encourage children to explore the pleasures of books and reading this school holiday : Study smart, play hard. Join the event to get regular updates on the activity line up, redemptions and loads more happening at the Atria World Book Fest. On Ground Activities:– Giant Jumping Teapot– Kiddie Car Ride– Play House– F8 Photo Booth– Times Bookstore– Reading Corner– Jungle Gym Art& Craft– Thomas &…

  • ads

    Tercicir Satu Dari iklan Nuffnang

    Assalamualaikum Thanks a lot to fais aka minuska sebab ingatkan akak tentang kehilangan satu banner iklan dari Nuffnang..Risau jugak kalau Nuffnang dapat tau,terus merajuk..ha!!! sape nak pujukkan..Dah bagi tajaan(ceh..lawak je tajaan..bajet retis) Wahai Nuffnang jangan merajuk ea…sebab aku malas nak tukar-tukar banner lagi nie…nak setia pada yang satu wat masa nie… Oleh sebab itu akak hadiahkan fais hadiah nie..jangan bagitau sesiapa tau apa didalamnya..hehehe korang nak bukak pun boleh jugak..hehehehe…

  • ads,  nuffnang

    ACER RM200 Program Rebat Pelajar

    Assalamualaikum Acer Malaysia sedang melancarkan program rebat rm200 untuk pelajar yang ingin membeli tablet atau notebook. Rebate ini dilancarkan oleh Acer untuk membantu pelajar-pelajar yang memerlukannya.Rebate Rm200 ini adalah untuk pembelian Iconia W3 Tablet dan juga Notebook Aspire V5. Pelajar hanya perlu menunjukkan Student ID  untuk mendapatkan diskaun atas barangan ini. Bagi setiap pembelian yang dibeli,Acer Malaysia akan menderma paket makanan kepada  international hunger relief agency Stop Hunger Now.At least sambil korang beli korang menderma jugak kan.. Korang boleh melayari  Facebook Page  dan juga Fundraiser Page untuk keterangan lanjut. Mesej ini dibawakan oleh Nuffnang.

  • ads

    Nuffnang Dan Kehilangan kisah Si Dairy

    Assalamualaikum Lega rasanya bila dah boleh nak menaip entry.Tadi aku try publish melalui tab,tapi tak keluar-keluar..Mybe penggunaan internet dah berlebihan menyebabkan line slow.Hadoiii.. Rasa hilang segala kebosanan dari semalam.Apa taknya,bila tak boleh nak update entry,tak boleh nak buat kerja,dan tak boleh nak blog hoping kat blog2 korang..stress mak!! Sebabnya adalah kerana server disini ada problem.Dari pagi semalam tak settle2 jugak..petang nielah baru kembali as a normal.Alhamdulillah..Walau kerja berlambak,aku akan settlekan satu-satu..janji no pending jon for next week..sebab next week ,hari pertama dalam seminggu tu,pagi2 aku dah kena publish report..Boss nak tengok anak buah dia nie buat keje ke tak..Tak pernah missed out satu pun kecuali aku ada emergency leave..Tapi gaji…

  • ads

    Pelan Terbaru Prepaid Mobile Internet-DIGI

    Assalamualaikum Digi Telah memperkenalkan Pelan Terbaru Prepaid Mobile untuk kegunaan semua.Nikmati internet tanpa batasan dan bersosial dengan pelan terbaru DIGI Promosi sehinga 30 september 2013.jangan lepaskan peluang anda klik sini – Pelan Terbaru Prepaid Mobile                                 Daily RM1 (100MB) 1am – 7pm RM1 / day  100MB daily usage quota (1am – 7am only) + Unlimited Social Messaging** Daily RM3 (150MB) RM3 / day  Limited Time Promo!* 150MB daily usage quota + Unlimited Social Messaging** Weekly Social Messaging RM5 RM5 / week  Limited Time Promo!* Unlimited Social Messaging** Weekly RM7 (100MB) RM7 / week  Limited Time Promo!* 100MB weekly usage quota + Unlimited…

  • ads

    DIGI MENANG BESAR CONTEST

    Assalamualaikum klik sini Snap up a big, super stash of cash! Reload a minimum of RM10 into your DiGi Prepaid™ account and stand a chance to become one of the big winners to take home up to RM1,000,000 in cash and prizes! Want to know how? Just scroll down to find out. Promotion Period: 6 May – 23 June 2013

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE