ads

Tercicir Satu Dari iklan Nuffnang

Assalamualaikum Thanks a lot to fais aka minuska sebab ingatkan akak tentang kehilangan satu banner iklan dari Nuffnang..Risau jugak kalau Nuffnang dapat tau,terus merajuk..ha!!! sape nak pujukkan..Dah bagi tajaan(ceh..lawak je tajaan..bajet retis) Wahai Nuffnang jangan merajuk ea…sebab aku malas nak tukar-tukar banner lagi nie…nak setia pada yang satu wat masa nie… Oleh sebab itu akak hadiahkan […]

ads nuffnang

ACER RM200 Program Rebat Pelajar

Assalamualaikum Acer Malaysia sedang melancarkan program rebat rm200 untuk pelajar yang ingin membeli tablet atau notebook. Rebate ini dilancarkan oleh Acer untuk membantu pelajar-pelajar yang memerlukannya.Rebate Rm200 ini adalah untuk pembelian Iconia W3 Tablet dan juga Notebook Aspire V5. Pelajar hanya perlu menunjukkan Student ID  untuk mendapatkan diskaun atas barangan ini. Bagi setiap pembelian yang dibeli,Acer Malaysia akan […]

ads

Nuffnang Dan Kehilangan kisah Si Dairy

Assalamualaikum Lega rasanya bila dah boleh nak menaip entry.Tadi aku try publish melalui tab,tapi tak keluar-keluar..Mybe penggunaan internet dah berlebihan menyebabkan line slow.Hadoiii.. Rasa hilang segala kebosanan dari semalam.Apa taknya,bila tak boleh nak update entry,tak boleh nak buat kerja,dan tak boleh nak blog hoping kat blog2 korang..stress mak!! Sebabnya adalah kerana server disini ada problem.Dari […]

ads

Pelan Terbaru Prepaid Mobile Internet-DIGI

Assalamualaikum Digi Telah memperkenalkan Pelan Terbaru Prepaid Mobile untuk kegunaan semua.Nikmati internet tanpa batasan dan bersosial dengan pelan terbaru DIGI Promosi sehinga 30 september 2013.jangan lepaskan peluang anda klik sini – Pelan Terbaru Prepaid Mobile                                 Daily RM1 (100MB) 1am […]

ads

DIGI MENANG BESAR CONTEST

Assalamualaikum klik sini Snap up a big, super stash of cash! Reload a minimum of RM10 into your DiGi Prepaid™ account and stand a chance to become one of the big winners to take home up to RM1,000,000 in cash and prizes! Want to know how? Just scroll down to find out. Promotion Period: 6 May […]