RANDOM

Setelah 2 Hari berlalu

Assalamualaikum Selamat pagi ols…Setelah 2 hri bercuti….rase nk cuti lagi.nk sambung lagi…mood nk keje hri nie kureng ckit…Tapi aku gagahkan juga tangan nie untuk menaip segala dokumen yang tertinggal selama 2-3 hri nie..emmmm…kalau la dapt cuti panjang…adoyaiiiiiiiiii opssss…pertama ali buat entyr di opis…nak tau knp?tetibe semua yang di block selama ini da tak di block […]

RANDOM

Si Kembar 3

                                                                       Assalamualaikum Selamat malam wahai bloggers…Haha…cantik punye ayat kan.. hemmmm…dok berangan -angan nie tentang entry nie… Dulu mase gi  KL berjalan-jalan, […]

RANDOM

Lisa Surihani ♥ Yusry

                                                                        Assalamualaikum Hi Blogger….Haha..Tajuk kat atas menunjukkan yang aku nie sebahagian peminat Lisa & Yusry.. Walaupun Entry nie baru jek dikarang..xbermakna aku nie da terlepas kereta api..tapi sibuk mengalahkan artis la jugak… Serius…punye la kacak dan cumel pengantin nie..mengingatkan aku kala-kala aku jadi pengantin satu masa dahulu(peh ayat) Seelum terlambat..aku nk sangat wish Selamat pengantin […]

RANDOM

Cuti Hari Isnin

                                                                   Assalamualaikum Hi ols….Hari nie hari isnin..hari cuti untuk aku..haha..hari nie aku da poteng…eh…bukan pontengla… aku mc…Pergi klinik kul 9 pagi..tpi da ramai sangat orang yang dok menunggu giliran.. Al-maklum la…hari isnin…mase aku datang tu giliran yang ke 17..sedangkan nombor giliran aku ke-34..peh…jauh sey aku kene tunggu…tapi tunggu punye tunggu pukul 11 lebih la kot..sampi […]

RANDOM

Ado Kesahhhhhhhh!!!

                                                       Assalamualaikum Hi ols…sekarang nie masuh kat office..menghadap keje-keje yang sampi sekarang x habis2 lgik…La nie dok depan laptop kawan..update ape yang patut kat blog nie..sambil berblogwalking blogger-blogger malaysia.. […]

RANDOM

Pasta Vs Pasta Pizza

                                                                 Assalamualaikum Hari Ini Hari Ahad..mane selalunye tempat yang korang pegi berjalan-jalan ek.. Hari nie still xde plan pi mane2 pun..Cik Husband dok Sibuk […]

RANDOM

Xde Mood

                                                                    Assalamualaikum hi Korang..Eda xde mood la sekarang nie nk taip entry..tatau kenapa…sibuk sejak2 nie….penat… emmmm…kene amik vitamin nie…antibodi da lemah… takut …………………… so korang…next time eda wat entry..betul-betul tatau mau tulis ape lagi da..wlupun ade idea…. bye ols…

RANDOM

Kisah Di Petang Hari

                                                              Assalamualaikum ^_^ Hi dudssss…..hehe..Entry lagi….saje nk share pic-pic nie sepetang bersama with my family… Berjumba wamba(xtau mne dapat perkataan nie) di pekan telok sengat..(kota Tinggi,Johor) Klu korang nie orang johor n masih lagi belum ke telok sengat nie jom la..bukan kene sengat pun…tampat untuk beriadah bersama keluarga sambil menikmati makanan dan menghirup suasana pantai…emmm…best…tp […]