FOOD REVIEW

Susu berperisa Mangga Nilofa pilihan umi

susu berperisa mangga nilofa

Susu berperisa Mangga Nilofa pilihan umi |Sebelum ni umi pernah cuba susu pisang Nilofa tapi setelah merasai kenikmatan susu berperisa mangga ni, umi tetap akan pilih mangga dari pisang.

 

Susu Nilofa berperisa durian umi tak pernah try dan tak rasa untuk try.Tapi rata-rata yang cakap perisa durian tu kurang umphh!! Jadi umi takdelah beli pun perisa durian tu.Cuma umi pernah beli yang perisa pisang yang mula-mula dikeluarkan dulu.

Itu pun kebetulan ternampak status jiran umi yang merupakan ejen susu Nilofa ni, jadi umi try la sekali support kawan-kawan berbisness.

Susu berperisa Mangga Nilofa pilihan umi

Sekotak ada 6 pack  susu Mangga dan cukuplah untuk keluarga umi sorang satu.Umi plan nak sejukkan dulu, tapi budak berdua tu dah tak sabar sangat nak minum.

Susu berperisa Mangga Nilofa pilihan umi

Sekejapan je diorang ni minum.Tu pun mintak umi beli lagi..Dah-dah la nak oii…Sekotak RM27.Sesekali boleh la:):)

SEDAP KE PERISA MANGGA BARU DARI NILOFA NI

Boleh dikatakan jika umi diberi pilihan untuk memilih, umi suka dengan perisa baru iaitu perisa Mangga ni berbanding susu dan durian.Durian tu umi tak sure sangat lah tapi rata-rata yang dah pernah minum memang akan kata kureng!! Tapi macam pelik pulak kan bila susu dengan durian.

Eh..entahlah..yang pernah rasa je tau.nantilah umi cuba beli 1 pack buat rasa.Kena rasa sendiri baru boleh komen kan?

Umi suka dengan perisa Mangga ni sebab rasa mangga tu memang sedap dan apa yang bestnya perisa mangga ni tak manis dan sesuai untuk umi yang tak berapa suka jika ianya terlalu manis.Just nice je rasa dia.

Susu berperisa Mangga Nilofa pilihan umi

Memang tak cukup kalau dapat satu ni.Umi rasa kalau minum sejuk-sejuk laaaagi sedap.Sememangnya Susu berperisa Mangga Nilofa pilihan umi.

Korang pulak suka yang mana?

Harap lepas ni Nelofa keluarkan perasa jagung pulak la.Mesti sedap kan? Tak pun honeydew ke? Tak pun Manggis..hahaha..Tapi manggis susah dah nak jumpa sekarang ni.

Korang yang nak dapatkan susu ni boleh la cari ejen-ejen susu pisang ni di facebook atau instagram ye.

 

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(4) Comments

  1. mesti sedap ni susu mangga. tak pernah lagi rasa sebarang susu nilofa. huhu

  2. Pernah rasa yang pisang dengan durian. Sedap lagi yang durian dari yang pisang. Tapi, okay je kalau orang bagi. Haha Beli sendiri senak jugak tengok harga dia. Sekali sedut budak² dah licin.

  3. dah dua orang ni cakap sedap, kena cari gak la

  4. belum pernah try lagi susu ni, sekarang dah banyak perisa kan, mesti sedap ni. insha allah nanti nak try jugalah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *