Sudah Mula Bekerja

Assalamualaikum
source from google
Bila dah lama tidak bertugas hari sabtu,memang lemah betul untuk memulakannya..Selepas 3 bulan aku bercuti untuk hari sabtu,hari nie hari pertama aku dah start kerja..
Sebenarnya 3 bulan lepas,memang aku ada minta dengan company untuk memberikan keizinan bercuti pada hari sabtu.ini kerana aku telah mengambil satu kursus untuk upgrade skit level aku nih..hehehe..mana tau jadi boss nanti..amin…Tapi dengan syarat aku kena cover 1 jam setiap hari dari isnin hingga lah jumaat,
Seronoknya kalau hari sabtu tak bekerja kan…Taklah struggle sangat dengan kerja..then,boleh la buat aktiviti-aktiviti diluar atau dirumah hari sabtu..Memang ada niat aku nak cari kerja 5 hari seminggu..
source from google
Tapi nasib baik hari nie kerja sampai pukul 12 tengahari jerk..Lepastu dah boleh balik…hehehhe…
Dan Hari nie nasib baik boss xde..so rileks dan santai je kalau kejer pun…hahahaha…

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

14 thoughts on “Sudah Mula Bekerja

  • October 5, 2013 at 1:24 am
    Permalink

    kena kerja kak?, apa nak buat… kena lah kerja juga kak.. selamat berhujung minggu …
    mama dah add akak kat fb, nanti free kita outing together gether ok.. 🙂

    Reply
  • October 5, 2013 at 1:36 am
    Permalink

    mesti rasa berat gilank melangkah kaki pergi kerja..hahaha

    Reply
  • October 5, 2013 at 1:40 am
    Permalink

    Macam tak produktif je kalau kerja hari sabtu setengah hari…apa2 pun kerjalah dengan penuh tanggungjawab dan amanah ye…

    Reply
  • October 5, 2013 at 2:12 am
    Permalink

    Salam sabtu aida…Happy working k..

    Reply
  • October 5, 2013 at 2:40 am
    Permalink

    selamat bekerja kak.. semangat di pagi sabtu..

    Reply
  • October 5, 2013 at 8:31 am
    Permalink

    rajin2 kerja ya kak 🙂

    Reply
  • October 5, 2013 at 5:11 pm
    Permalink

    Saya kalau ada keje penting je baru datang hari sabtu, kalau tidak memang duduk rumah je 🙂

    Reply
  • October 5, 2013 at 1:34 pm
    Permalink

    saya pun kena kerja sabtu half day jugak. penat memang penat tapi apa nk buat.. mencari rezeki,

    Reply
  • October 5, 2013 at 1:44 pm
    Permalink

    ok la tu kan sis?

    Reply
  • October 5, 2013 at 5:58 pm
    Permalink

    mintak cuti utk kepentingan yang akan mendatangkan hasil tu mmg bagus tu..
    InshaAllah semoga murah rezeki.. mana tau dpt jadi boss besaq nnt hehe..
    lagi pun trend skrg ni banyak comp. yang kerja 5 hari seminggu.. gud luck ya =)

    Reply
  • October 5, 2013 at 10:03 pm
    Permalink

    he3..sy pling xsuka cuti shari je XD mmg xpnh lg cuti shari..sy pnh minta tmbah jam kerja..smta2 nk cuti hr sbtu..hu3..msa rhat yg ckup amatlah perlu..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *