sports direct sunway bigbox

Pembukaan SportsDirect.com di Sunway Big Box Iskandar Johor | Pembukaan rasmi telah dibuka pada 26 dan 27 September 2020 seperti yang umi dah war-warkan di ig dan facebook beberapa hari yang lalu.

 Yang follow Umi di Instagram dan Facebook mesti dah tahu kan pembukaan Sports Direct di Sunway bogbox di Iskandar Johor sabtu lepas kan.Dah sertai Lucky Draw ke masa korang ke sana.Pembukaan SportsDirect.com di Sunway Big Box Iskandar Johor ni telah berlangsung pada 26-27 september hari tu ye.

Umi mula mengenali Sports Direct ni masa umi nak mencari bag galas beberapa tahun lepas.Itupun umi beli secara online.Kemudian umi nak mencari pula kasut jogging yang umi beli di  Sportsdirect di Aeon Bandar Dato Onn.Dan selepas tu bila nak cari barangan untuk Sports mesti umi akan cari di Sportsdirect.com di sekitar cawangan Johor ni.

Of course yang terdekat adalah di Aeon Mall Bandar Dato Onn la kan.Dan baru-baru ni, sportsdirect membuka satu lagi cawangan di Sunway Big box Nusajaya.So, umi berkesempatanlah untuk ke sana.Cuci mata tengok apa yang berkenan kan? 

Dapatlah sehelai seluar jogging untuk umi.Oklah kan.next time boleh aim benda lain pulak.

Sports Direct di Sunway Big Box bagi umi besar dan banyak pilihan yang korang boleh pilih.Pendek kata yang berkenaan dengan Sports semua korang boleh dapatkan disini ye.

ANTARA BRAND YANG ADA DI SPORTSDIRECT.COM 

  • Adidas
  • Campri
  • Donnay
  • Everlast
  • Karrimor
  • New Balance
  • Nike
  • Puma 
  • Reebok
  • Slazenger

Dan banyak lagi yang korang nak.. Umi yang tengok pun dah rambang mata tau.Umi spam sikit gambar-gambar kasut untuk korang.

Bahagian Kasut kanak-kanak di Sportsdirect sunway bog box
 

Itu baru je umi tunjukkan bahagian kasut.Belum lagi Sports wear tau.Ini pun umi ko dah rambang mata tengok.

Hah!! Jomlah kita tengok pulak bahagian Sports wear dari lelaki, wanita dan juga kanak-kanak.Semua ada.

Pembukaan SportsDirect.com di Sunway Big Box Iskandar Johor

Pembukaan SportsDirect.com di Sunway Big Box Iskandar Johor

Umi saja nak survey baju untuk jogging dan hiking.Macam teringin nak hiking lagi je ni..

Bahagian kids pun banyak jugak tau.Boleh la pilih-pilih mana yang berkenan.Banyak je yang umi berkenan, tapi tunggulah umi pergi next time bawak babah sekali.

Eh.Banyak ni kalau nak spam gambar dalam blog ni.Korang boleh tengok facebook dan instagram umi.Kat situ umi dah spam gambar apa yang ada di sports direct.

Tak pun korang boleh tengok video tour umi di sports direct minggu lalu

 

Dah tengok? Hah..Oklah korang yang memang nak mencari pelbagai kelengkapan untuk bersukan dan sebagainya boleh la ke Sports Direct Sunway Big Box ni.

Boleh je ke cawangan-cawangan lain di Johor Bahru ni, cuma bagi umi keselesaan la.1st time umi tengok kawasan pun, umi dah suka dengan tempat ni.Sebab apa?

Of course sebab keluasan kedainya dan juga susunan barang-barang yang lebih baik memudahkan kita mencari apa yang kita nak.Selain dari tu Staffnya pun ramai dan semuanya mesra pelanggan.Kalau korang tak tau mana nak cari barang yang korang nak tu, jangan risau kerana staff akan membantu.Ataupun nak mintak suggestion dari diorang pun boleh.

Harga yang ditawarkan di sini pun semua menarik mengikut jenama tau.Yang lagi best.Kalau korang nampak tag Sports direct seperti di bawah ni, hanya sports direct sahaja yang menjual brand dan jenis contoh macam kat bawah ni.Kasut ni korang takkan jumpa dengan retailer lain selain di Sports Direct..Hah gitu!!

Kalau korang tak tau di mana cawangan Sports Direct yang baru ni, umi tunjukkan maps di bawah ni.Memang senang nak cari Sports direct di Sunway Big Box ni.

Alamat 

Sporst Direct Sunway Big Box

Ground Floor

G-24 & G-25

Sunway Big Box Nusajaya

Untuk maklumat lanjut korang boleh layari 

Web : sportsdirect.com

Ig : Sports Direct

Facebook : Sports Direct 

By siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

One thought on “Pembukaan SportsDirect.com di Sunway Big Box Iskandar Johor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *