Spanish Buffet Dinner di Cafe BLD Renaissance JB - Kisahsidairy.com

Spanish Buffet Dinner di Cafe BLD Renaissance JB

Spanish Buffet Dinner di Cafe BLD Renaissance JB

Spanish Buffet Dinner di Cafe BLD Renaissance JB | Mencari Makanan Spanish di Johor Bahru, umi cadangkan di Cafe BLD Renaissance Johor Bahru

Untuk Buffet Dinner di Renaissance setiap bulan akan bertukar.Dan yang paling best, bulan November ni Renaissance Johor mengetengahkan Menu Spanish Cuisines ni memberikan kepuasan kerana terdapat 14 hidangan Tapas untuk mereka yang meminati makanan spinash ni tau.

Paling menarik diantara menu yang dihidangkan adalah Adobo Barbeque di mana style Spanish yang dah complete marinated dengan rempah ratus yang pastinya jarang di jumpai di Malaysia ni.

Orang yang bertanggungjawab dalam menyediakan menu-menu Spanish ni adalah Chef Arnold dan team.Tengok semua menu yang dihidangkan memang nampak semua menarik.Bila makan, hah!! lagi rasa nak tambah.

Jom kita tengok menu-menu yang ada di dalam Spanish Buffet Dinner ni.

 

SPANISH BUFFER DINNER DI CAFE BLD RENAISSANCE JB

FIDEUA ROASTED PASTA WITH TOMATO AND SEAFOOD – Spanish Buffet Dinner di Cafe BLD Renaissance JB

 

SPANISH SPICED ROASTED MEATS ON SKEWERS – Spanish Buffet Dinner di Cafe BLD Renaissance JB

 

PAPRIKA SQUID – Spanish Buffet Dinner di Cafe BLD Renaissance JB
BUTTER GARDEN VEGE – Spanish Buffet Dinner di Cafe BLD Renaissance JB

CHURRASCO at Spanish Buffet Dinner di Cafe BLD Renaissance JB

Ini belum lagi masuk dessert tau.Kalau dak Naura nampak dessert yang ada kat sini, mesti dia dok ulang ambil dessert ni..Jom kita tengok dessert yang ada kat sini pulak

Umi try semua dessert yang ada kat sini..Macam dah lama pulak tak pekena kek² ni…ahakss

SPANISH BUFFET DINNER SETIAP JUMAAT DAN SABTU SEPANJANG NOVEMBER 2019

Untuk pengetahuan korang, Spanish Buffet Dinner ni hanya ada pada hari Jumaat dan Sabtu sahaja tau untuk sepanjang bulan November ni.So, kalau korang terlepas, maka korang kenalah tunggu next year.Tu pun kalau ada lagi..

So, sebab tu korang kena cepat-cepat booking dan datang merasai nikmatnya makanan Spanish ni.Untuk booking korang boleh lihat details di bawah ni ye.

SPANISH WEEKEND BUFFET AT CAFE BLD RENAISSANCE JOHOR

Jumaat dan sabtu | November 2019

 

HARGA

RM123 nett per adult

RM61.50 nett per children(aged between 5 to 12 years old)

TEMPAHAN

Call : +607 381 3322

Email : partheeban.sundaramurthy@renaissancehotels.com

Whatssap : +6017 771 3327

Online Booking : https:www.tableapp.com/partner/cafe-bld-renaissance-johor-bahru-hotel

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *