SITI JAMUMALL PERKAHWINAN DI TAJA 500 RIBU - Kisahsidairy.com

SITI JAMUMALL PERKAHWINAN DI TAJA 500 RIBU

SITI JAMUMALL PERKAHWINAN DI TAJA 500 RIBU

SITI JAMUMALL PERKAHWINAN DI TAJA 500 RIBU | Siapa tak kenal Siti Jamumall kan. Yang sering buat live untuk menjual produk-produk yang dia jual tu.

Umi pernah la melayan live dia tu, tapi serius lah, bila buat live untuk jual produk-produk, memang ramai betul orang dok beli.Memang hebatlah siti tu kan.

Dan baru-baru ni, bertuahnya dia kerana perkahwinannya ditaja oleh banyak pihak dengan anggaran RM500 ribu tau..bertuah kan.

BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

Tuah ayam Nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!

Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.

Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti.

Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan.

Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebabtu ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.

Antara sponsor untuk wedding Siti

Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
https://www.instagram.com/weddingsbyemma/

Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
https://instagram.com/mahligai_dlia_jane_bridal

Grand Cake dari Mad About Cake
https://instagram.com/madaboutcake_official

Vip Menu dari Rumpun Selera
https://instagram.com/rumpunselera

Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/

Jamu dari Seri Lady Empire Resources
https://instagram.com/seriladyofficialhq

Tudung Bawal Bridesmaids dari Gallery Bawal
https://instagram.com/gallerybawal_galeri_bawal

Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
https://instagram.com/irah_sukri

Telekung dari Pretty Aini
https://instagram.com/prettyainiumrahhaji

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/

Scarft dari Scarft By Mehrun
https://instagram.com/scarfbymehrun

Printed Box dari Art Creation Printing
https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/

Perfume dari Luxe Essencia Resources

Honeymoon Pakej dari Arwana Resort
https://instagram.com/arwanaperhentianresort


#jdtblogger ##sitijamumallwedding #kisahsidairydotcom

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

2 thoughts on “SITI JAMUMALL PERKAHWINAN DI TAJA 500 RIBU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *