Simptom Mak² bila terbawa mainan anak

Simptom Mak² bila terbawa mainan anak| Patutlah pagi tadi merata dak Naura cari Little Pony dia tu.

Semalam di rumah mama dia (aka adik umi) umi dah nampak mainan dia bersepah.Umi ambil masuk dalam beg sebab umi tau little pony tu pebret toys dia yang dia bawak kehulu hilir.Even pergi School pun dia tetap nak bawak jugak.Actually umi school tu Taska.Saja umi nak terapkan kat minda dia pagi² kena pergi ke School.

 

Dan pagi ni dia pulak sibuk mencari Little Pony dia yang 2 ekor tu.Puas gak umi bebel kat dia sebab letak merata.Pastu mulalah nak buat perangai pepagi buta.

 

Bila sampai opis, nak ambil kunci drawer, barulah perasan yang dua ekor tu ada dalam beg umi.Teringat semalam, masa umi bebel kat rumah mama dia, mainan bersepah, umi terus letak dalam beg umi.Sebab masa tu cari beg dia tak berjumpa.

Haih la..Dah macam beg doraemon dah beg umi ni.Semua boleh masuk ek.

 

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *