Shopping Bag di TheOneMall-Malaysia - Kisahsidairy.com

Shopping Bag di TheOneMall-Malaysia

Shopping Bag di TheOneMall-Malaysia

Assalamualaikum
Dah lama kan tak main shopping-shopping ni..Sesekali shopping online di best jugak..ececeh…ye je kan dah lama tak shopping.
Bermula dari officemate la ni,dok sibuk-sibuk google di internet tentang beg murah.Dah terjebak dengan TheOneMall.com ni.
Actually,produk yang dijual di TheOneMall ni adalah produk dari china.Kebanyakkannya semua hasil dari produk mereka.Harga mereka of courselah murah,ala..setakat handbag murah-murah je,Bukanlah mahal beratus-ratus.Boleh la buat basahan kerja..Tukar-tukar beg.Bagi korang yang tak kisah pasal jenama,boleh la jenguk-jenguk page ni.
Bukan sahaja jual handbag,pelbagai jenis barangan lagi yang dijual di online shopping ni.
Tapi aku just beli bag jelah…Officemate aku pun join beli jugak..So sekaligus..Cuma kalau postage tu sedikit mahal la.Of course sebab bukan dari malaysia kan,
Antara bag yang kami beli..Semua bersifat keibuan sebab rata-rata mesti cakap,oklah…muat untuk letak pampers dengan susu anak!!
Aku rasa korang yang ada anak kecil pun,akan berkata benda yang sama bila beli handbag kan.
Bila dah banyak beli tu,ada pulak free gift yang mereka bagi..stokin and mousepad
aku ambil stokin tu…sebab warna dia hitam…hahahah…
Korang kalau nak jugak join membeli di sini,just pergi website mereka ni

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

16 thoughts on “Shopping Bag di TheOneMall-Malaysia

  1. hi assalamualaikum
    berapa lama ye barang u samapai ? bukan apa saya juga ada beli beberapa barang dr theonemall dh tiga hr termasuk hrni , order status masih processing .. rasa risau pula

  2. saya baru pergi tengok2 barang dekat theonemall tu.. memang murah.. nak beli tapi masih teragak2 sebab belum pernah membeli. nak tanya tentang caj peghantaran tu kita sendiri bayar ke? boleh tak fahamkan saya bagaimana nak membeli dekat theonemall tu.

  3. Are physical retail stores on the verge of dying in India? Is it really that much a serious matter to worry about? On the basis of the insights, unveiled by leading agencies like KPMG and others by surveying online shopping in India trends and shoppers behaviors in India, we say No.

  4. How is it that just anyone can publish a blog and get as popular as this? Its not like youve said something incredibly impressive –more like youve painted a quite picture above an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, right here. But do you definitely think that you can get away with adding some quite pictures and not really say anything? Friendship Day Decoration Ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *