Sentap Mak!!

Assalamualaikum
Oh tidak!! rasa macam sedih yang amat tapi tak tahulah kenapa..Ini semua angkara Farah si bublynotes tu..
Tak sangka dia review blog mak ni nyah!!..
Kata-kata yang menyentap lubuk hati akak ni..Mungkin korang tau itu kata-kata biasa dari farah..Tapi yang mengenali farah dan berkawan dengannya mesti rasa kata-kata itu satu penghargaan yang amat sangat.
Farah dah tau sikit sebanyak tentang aku nie..Dia tau apa yang berlaku dan apa yang sedang aku lalui..Aku pernah menceritakan pada farah satu ketika dulu..Tapi biarlah rahsia…Thanks farah sudi dengar bebelan akak nie..
Farah orang yang senang untuk berbicara dengannya..Rasa macam dah lama kenal pulak dengan si farah.
Of course korang kenal sape empunya blog Farah Bublynotes nie..Blog yang penuh dengan ladybird…comeyyy
Dah terima ek kad raya akak tu..Alamak..tang tulisan tu jangan tunjuk dekat2..sebab kurang cantik..memang tak suka sangat nak menulis..refer entry farah nie ye..<Tekan sini >Tapi kalau suruh menaip..bagilah apa sahaja..gerenti siap cepat…hahah..
dah nama pun clerk data entry..kejenya of course la menaip jerk..
Farah..thanks tau jadi kawan akak..harap keep in touch selalu-selalu..
farah…selamat hari raya buat farah jugak ye…maaf jika ada kesilapan perkataan pabila berbicara dengan farah..o-o yerk…ayat famous masa sekolah dlu…
Pada korang yang tak dapat kad raya dari aku tu,minta maaf banyak2..sebenarnya sebelum order kad raya nie,terfikir nak buat segmen,,tapi jenis suka merendah diri sangat.bila ramai blogger buat segmen,kot tak laku pulak kad raya tu.last2 bagi jer kad raya pada blogger yang dah lama kenal..
Tapi…
Insyallah,tahun depan dah boleh order kad raya banyak-banyak dari http://www.hazwanhairy.com/
Cantikkan kad raya dia buat…so,tahun depan korang boleh order dari dia ye.
pssttt..dah lama si ery tu tak update entry..

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

15 thoughts on “Sentap Mak!!

  • August 1, 2013 at 9:41 am
    Permalink

    akak farah tu mmg peramah
    slalu gak berkunjung ke blog yumida
    title x menahan tuuu..bikin suspens..hikhik

    Reply
  • August 1, 2013 at 9:56 am
    Permalink

    Sukakan klu blog kita direview… lg2 mereka tahu sket2 hal kita.. bangga beb!

    Reply
  • August 1, 2013 at 10:24 am
    Permalink

    mama nak berkenalan boleh?… hihihi…

    Reply
  • August 1, 2013 at 1:20 pm
    Permalink

    singgah baca keakraban dua sahabat

    Reply
  • August 1, 2013 at 9:33 am
    Permalink

    owhh kak farah waheeda ke =) hu3..bestlh dpt kad raya..thun dpn btlh..in.shaa.Allah kalau sy msih dalam dunia blog ni..boleh join..nk juga merasa kad raya dr blogger..

    Reply
  • August 1, 2013 at 10:07 am
    Permalink

    Hehe..sy mmg suka review blog farah..setiap kali lps update blog mesti jenguk blog dia..suka baca hasil tulisan dia..hihi..

    Reply
  • August 1, 2013 at 10:20 am
    Permalink

    best lah ada yang sudi review . blh tambah follower … teringin terima kad raya …

    Reply
  • August 1, 2013 at 12:52 pm
    Permalink

    ala, Kak Eda, janganler cenggitu, he he he…kita kan memang dah lama kawan dan pasal masalah tu kannnn? he he he…biarlah rahsia kita berdua yang tau… dan nanti kalau2 ada masa kita chat tau… ikhlas Farah review tu, selama ni belum ada kesempatan sebab dah lama stop buat review blog blogger lain…he he he… apa2 pun memang ikhlas dari hati and I love you kakk…. Farah doakan segala impian akak akan tercapai tau… (you know what I'm referring to….*_^ wink)

    Reply
  • August 1, 2013 at 12:52 pm
    Permalink

    kak farah memang rajin review blog. hehe. Hairy pula memang kreatif. hehe.. kad raya design sendiri 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *