INFO,  JOHOR,  johor bahru

Senarai public holiday tahun 2019

Senarai public holiday tahun 2019|Pejam celik pejam celik dah semakin hampir ke tahun baru kan.Mesti korang nak tahu tarikh-tarikh untuk bercuti pada tahun hadapan pula.

Bukan kata cepat sangat, tapi at least kita boleh buat sesuatu planning bila tau tarikh public holiday untuk tahun 2019 kan.Apa kata korang tengok senarai public holiday untuk tahun 2019.

Senarai public holiday tahun 2019

Senarai public holiday tahun 2019

Senarai public holiday tahun 2019

Hah…dah boleh plan nak balik kampung yang jauh.Kalau beli tiket awal lagi lah dapat murah kan.Yang merancang nak adakan family day dan bercuti tu,boleh la plan awal-awal.Bukan apa,nak planning tu nak kena budget jugak kan.Kalau dah boleh plan awal, boleh la sediakan budget seawal mungkin..

So, harap dapat membantu korang yang sedang plan nak bercuti pada tahun hadapan.

credit to : vsit Johor

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *