BLOG

Selesai Renew Domain Blog

Assalamualaikum
source ; google
Dah 3 tahun aku menggunakan domain sendiri iaitu kisahsidairy.com.Setiap tahun aku akan pastikan domain di renew.Cuma cepat atau lambat sahaja membuat pembayaran untuk renew Domain.
Kali ketiga juga menggunakan perkhidmatan Netkl ni.So far,masa aku berubah fikiran untuk menggunakan domain sendiri,aku banyak baca pasal perkhidmatan Domain daripada banyak tempat,Tapi last-last memang aku menggunakan Netkl juga.
Sebenarnya,domain renewal ni dah overdue,sepatutnya domain expired pada 22 august hari tu.Tapi disebabkan busy dengan anak yang kurang sihat,terpaksalah abaikan blog.
Tapi alhamdulillah,hari ni dah renew domain yang expired tu..Kang lambat-lambat renew,tak boleh pulak nak berblog kan.
Untuk pengetahuan korang,aku suka service dari Netkl ni,sentiasa mengingatkan kita tentang renew domain,jadi taklah kita terus lupa untuk renew kan.Kepada korang yang rasa-rasa nak gunakan perkhidmatan Netkl ni.bolehlah klik http://billing.netkl.com

                      

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(8) Comments

  1. wah dah renew domain ye. sy belum lg. sbb due date bulan 10 ni.

  2. sy pun beli domain di netkl..

  3. Ainim Suju says:

    Hi kak..lamanya tak singgah blog ni

  4. Elih Japahar II says:

    Baru je beli domain bulan 7 hari tu, so far lama lagi nak berdomain..sy pun beli dekat NetKL jugak..customer services mmg terbaik..

  5. Macam nak jugak tukar domain ni.. kena cari ilmu lagi. Hihi

  6. Berapa bayaran utk domain sendiri ni SR..
    Macam best pulak akak tengok..

  7. Ada domain sendiri memudahkan berblog ye Eda
    3 tahun sekali renew ok jugalah..

  8. Mak guna blogspot je KD….
    So kiranya puas hatilah ye dengan service dia …..nampaknya boleh continue dgn service dia lah ya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *