RANDOM

Selamat bertukar Domain Kisahsidairy.com

Assalamualaikum
Alhamdulillah….Apa yang dihajati selama ini telahpun tercapai..
Akhirnya Kisah si dairy bertukar domain..Kalau korang perasan,tiada lagi blogspot.di blog ini…
Sekarang dah bertukar kepada www.kisahsidairy.com..
pendek dan senang diingat ok…macm ler selama nie aku tak ingat..ececeh…
tapi macam sedih pulak…yelah..selalunya kalau key in kat url tu,mestilah letak blogspot.sekarang tidak lagi.
Thanks kat rakan blog yang tolong meng”suggestkan guna domain dari tututututut
Thanks kat PCL n Mialiana.com..Nasib baik ada tempat rujukan.
Minta perhatian dan kerjasama dari rakan blogger yang meletakkan url saya di dalam bloglist mereka..tolong la saya utk ubah kepada .com ye..kot la korang tak dapat pulak nak cari blog nie..huhu..sedih saya..
jangan lupa untuk selalu singgah kat blog nie…thank you untuk korang..n big big hug untuk korang jugak..muakssss…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(31) Comments

  1. Mieza Jhaa K says:

    Wahh..tahniah..kena tukarlah nampaknya ni..baru je lepas review blog kisah si dairy..

    1. hehehe..tukarkan ye mieza..

  2. Raudzah Z says:

    ahniah Aida..Semoga lebih berjaya dengan URL baru…

  3. Bin Muhammad says:

    Satu peningkatan di dalam blogging, ini maknanya semakin serius! Tahniah…semoga blog ini akan terus berjaya!

    1. itulah yang diharap2kan…insyallah

  4. Norhasniza Khalid says:

    wah,, tahniah yer… sukanya mama…. πŸ™‚

    1. Thanks mama…:)

  5. Kesuma Angsana says:

    wah tahniah yer !

  6. Mizz Aiza (Dunia Kecil) says:

    tahniah dah ada domain sendiri, semoga terus bersemangat untuk blogging.. aiza klik blog ni dari bloglist aiza, masih boleh masuk..

  7. tahniah sis πŸ™‚

    1. tenkiu kenit..

  8. Tahniah…moga semakin maju huhu

  9. Tahniah. Bestnya dah tukar domain. Teringin juga nak tukar ☺☺

  10. sy klik dari link url lama dari bloglist sy, rasanya tak jadi masalah kalau tak update pon..boleh dicapai lagi (auto convert). All the best..semoga makin bertambah2 sukses Blog Kisahsidairy..

    http://www.nazlee.com

    1. fuh..nasib baik..takut ler nanti tak dapat nak link ke blog nie..tenkiu PCL

    1. Tenkiu En,Fahmi

  11. wah! dah tukar domain dia…tahniah!..

  12. Wahh..tahniah! Nak jugak tukar satu hari nanti.. bole share caranye? πŸ™‚

    1. insyallah…jom tukar…ct

  13. tahniah…dah makin maju nie..

  14. Tahniah.. semoga bertambah jaya.. amin.

  15. congratulations! πŸ™‚

  16. deno says:

    tahniah kak! deno baru ada domain sendiri hari ni^^

  17. semoga terus bersemangat ye kak πŸ˜€

  18. wahh tahniahh.. amal baru tukar tadi πŸ˜€

  19. wah =) teringin juga nk tukar..tahniah kak =)

  20. […] bertukar kepada wordpress.Dah lebih 6 tahun jugak umi bertukar domain, korang boleh baca entry Selamat bertukar kepada domain kisahsidairy.com . Dan selama itu jugak umi menggunakan khidmat Netkl […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *