About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(21) Comments

  1. Ija Rased says:

    DOA kita untuk mereka di palestin lebih afdal.

  2. Norhasniza Khalid says:

    betul tu sokong 200%

  3. Ainim Suju says:

    setuju sangat. kalau pun nak boikot biarlah beradab

  4. Nak BOIKOT pun… boikot lah dengan CARA BERHEMAH..
    kesian mereka yg bekerja tu kan KD.. 🙂

  5. Salam Jumaat…
    Kesian kat mereka2 yng bekerja disitu…

  6. btol tu.. boikotlah dengan lmu, bukan dengan nafsu..

  7. betul tu..mesti ramai pekerja yg sedang mencari pekerjaan lain sekarang ni

  8. jaga adab ..kita org Islam 🙂

  9. Dan yang lebih penting, JANGAN LUPA! 🙂

  10. Betul tu sis. Dorang yg keja tu xde salah pun. Lagi pun taukenya pun orang kita cuma pemilik francaisor tu jer yg kita target…

  11. ini cara yang salah untuk memboikot.

  12. sangat setuju.. jangan biadap… jangan kurang ajar ! jangan buat islam nampak kasar…. haish

  13. Lebih baik beli t-shirt Save Gaza, Free Palestine dari Ayuni daripada buat kerja-kerja khianat yang tersebut di atas. Lagi berfaedah, duit pun boleh disalurkan kepada amal kebajikan.

  14. Ye..setuju…mereka tidak bersalah…

  15. Ye..setuju…mereka tidak bersalah…

  16. Betul tu.. boikot lah utk kebaikan kita. Tapi biarlah mengikut lunas2 kita sbg org Islam kan…

  17. org kite skang nih byk yg over sgt…boikot produk sudah…yg bantai duk maki ludah pekerja knp kan

  18. setuju tuh..boikot sekadar tidak membeli barangan tersebut..bukannya bersifat macam nih..

  19. Boikot dgn cara berhemah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *