Sedap ke Nescafe Rose Latte edisi terhad tu?

Sedap ke Nescafe Rose Latte edisi terhad tu? Korang dah rasa ke Coffee terbaru dari Nescafe.Kali ni mereka keluarkan pulak Nescafe Rose Latte.

Apa pulak pendapat umi tentang Nescafe Rose Latte ni?

Actually umi memang penggemar Coffee tau.Semua coffee umi boleh masuk sebenarnya.Tapi umi tetap memilih coffee yang asli tanpa di campur dengan apa-apa.Setakat Latte atau Cappucino tu bagi umi memang boleh tahan lagi.

Tapi dengan Nescafe Rose Latte ni pulak?

Dah lama tau umi dengar  iklan tentang Nescafe Rose Latte ni.Tapi tak berpeluang lagi nak beli masa tu.Kalau kat kedai biasa tu belum lah lagi umi cuba kan.

Tapi satu hari tu, bila terdengar lagi tentang Nescafe  Rose latte ni, terus rasa nak pergi dapatkan cepat-cepat.So, tengahari tu, umi keluar kejap ke 7-Eleven sebab kawan umi bagitahu di sana ada.Kalau tak pun dekat Petronas.Hah..rasa dua tu jelah kot.

lagi satu sebab Nescafe Rose Latte ni adalah edisi terhad.Maknanya diorang ada limit untuk pengeluaran Rose Latte ni.

PENDAPAT UMI TENTANG NESCAFE ROSE LATTE NI?

Haruslah “X” sebabnya rasa rose tu dah mematikan rasa latte tu sebenarnya.Tak kena dengan tekak umi.Tapi umi tetap enjoy dengan rasa coffee tu.Untuk membeli lagi tu mungkin tak, tapi kalau orang bagi, or orang belikan, umi minum je..hahahahahaha…

Korang pulak macam mana? dah cuba ke?

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

2 thoughts on “Sedap ke Nescafe Rose Latte edisi terhad tu?

  • March 7, 2019 at 9:55 am
    Permalink

    Sis ko memang kena tahan nafsu sebab dah 2 minggu menahan minum segala kopi/nescafe..
    Sekarang ais coklat jer hahahahaha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *