Secret Recipe Di Bandar Merlimau Baru Melaka

Assalamualaikum
Cerita lama yang aku jerukkan semasa di Melaka tuari..Aku dah janji nak ceritakan di entry entry akan datang bila aku balik jb kan..
Entry semasa aku bercuti.
Kalau korang rajin boleh la jengah jengah entry lepas lepas nie.Entry nie semua berkaitan dengan percutian balik kampung aku tu..hehehe
Ada lagi yang aku nak update hari nie dan seterusnya memandangkan pic pic tu aku nak cantikkan sikit..hehehe..
Sekarang nie kalau balik Melaka,Dah taksusah nak dapatkan makanan makanan kegemaran yang best best 
Sejak Ditubuhkan Bandar Merlimau baru nie,semua kedai yang susah nak didapati,semuanya dah ada.
Contohnya Secret Recipes,Cool Blog,butik pearl Haya,Gym dan akan dibuka KFC.Jadi orang orang Merlimau tak payahlah susah susah nak ke Bandar Melaka untuk menikmati Makanan kegemran mereka.
So petang hari kedua tu,En.Husband menepati janji untuk bawa aku ke Secret recepi..Thanks ye Cik Amat..hehehe…Kitorang pergi bertiga..bersama anak saudara aku sorang.
Menu pilihan kami petang tu cuma slice cake jer..Ada tambahan makanan kat situ..Lasagna..Nak makan Spaghetti,tapi dah habis..sedih..
Red Velvet,Choc Indulgence & choc Moist 

Caramel latte

Strawberry yogurt,Choc & Lasagna
Kurang pandai untuk mengambil gambar..hehehe…Terimalah seadanya..
Kalau ikut hati semua nak mencuba..Nampak tak ada borang kat situ..hehehe..Si anak buah nak minta kerja kat situ..la nie dah kerja pun…
yang pastinya makan dekat Secret Recipe memang sedap.berbaloi dengan Harga dia Yang mahal itu…muahaha…

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

28 thoughts on “Secret Recipe Di Bandar Merlimau Baru Melaka

  • November 8, 2013 at 1:49 am
    Permalink

    Assalammualaikum…kisahsidairy,

    wahh…jalan kat bandar melaka.. best siap makan secret recipe..pehhh sedapnyer..

    mselim3

    pls: kisah si dairy nie..mselim3 nak panggil nama apa?..

    Reply
  • November 8, 2013 at 3:28 am
    Permalink

    mmmmmmm.. dapppp nya!

    Reply
  • November 8, 2013 at 3:37 am
    Permalink

    agreed with you on that..secret recipe nie memang sedap tpi harganya pun sebab..kalau hari2 makan boleh short duit belanja..hehe

    Regards,
    -Strider-

    Reply
  • November 8, 2013 at 4:55 am
    Permalink

    yang seronok bila balk kg tu adalah berkumpul ngn family dan lagi best acara makan makan kan. dah lama tak gi melaka.

    Reply
  • November 8, 2013 at 1:49 am
    Permalink

    betul tu menu kat secret recipe sedap-2 semuanya, hrganya pun sedapp-2 jugak..hehe

    Reply
  • November 8, 2013 at 2:14 am
    Permalink

    Sepnjng hidup tak pnh lagi singgah ke secret resepi ni.. Ntah bila dpt merasa ntah..

    Reply
  • November 8, 2013 at 2:14 am
    Permalink

    saya pun suka makan dekat secret recipe tu
    tapi tak aderlah selalu…
    bankrup! =)

    Reply
  • November 8, 2013 at 2:16 am
    Permalink

    Akak suke makan vegetarian soba kalau gi SR 🙂
    Kek plak suke cheese durian.. Meletop! Terbaik utk peminat cheese n durian cam akak.. Camne nak diet gini??? huhuhu

    Reply
  • November 8, 2013 at 11:51 am
    Permalink

    aaaaaaaa sedapnye! kat SR sume sedap2!
    percutian yg bermakna diisi dgn pelbagai aktiviti kan kak
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    Reply
  • November 8, 2013 at 3:14 pm
    Permalink

    kita suka secret recipe…food dia so tasty..

    Reply
  • November 8, 2013 at 1:13 pm
    Permalink

    Kek duriannya & kek2 yg lain adalah yg terbaik.. walau mahal sket, tp berbaloi makan.. 🙂

    Reply
  • November 9, 2013 at 12:50 am
    Permalink

    sedapnya makan-makan.. dah lama aiza tak makan kek secret recipe..

    Reply
  • November 8, 2013 at 7:04 pm
    Permalink

    lalalala~~ sy sgt suke kek!!! melaka mmg best!! dulu bercuti kat melaka tido kat everly resort klebang… malam nk cari kdai makan sesat smpai ke muar… jauhkan sy dinner.. hehehe…

    Reply
  • November 9, 2013 at 3:30 am
    Permalink

    tggu mamaD merajuk lg sbb tu penawar dia… SR. skrg dah x secret dah..haha

    PCL ~ ww.nazlee.com

    Reply
  • November 13, 2013 at 6:13 am
    Permalink

    dah maju Merlimau nie yea…akak biasa lalu jer…..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *