Secret Recipe Di Bandar Merlimau Baru Melaka - Kisahsidairy.com

Secret Recipe Di Bandar Merlimau Baru Melaka

Secret Recipe Di Bandar Merlimau Baru Melaka

Assalamualaikum
Cerita lama yang aku jerukkan semasa di Melaka tuari..Aku dah janji nak ceritakan di entry entry akan datang bila aku balik jb kan..
Entry semasa aku bercuti.
Kalau korang rajin boleh la jengah jengah entry lepas lepas nie.Entry nie semua berkaitan dengan percutian balik kampung aku tu..hehehe
Ada lagi yang aku nak update hari nie dan seterusnya memandangkan pic pic tu aku nak cantikkan sikit..hehehe..
Sekarang nie kalau balik Melaka,Dah taksusah nak dapatkan makanan makanan kegemaran yang best best
Sejak Ditubuhkan Bandar Merlimau baru nie,semua kedai yang susah nak didapati,semuanya dah ada.
Contohnya Secret Recipes,Cool Blog,butik pearl Haya,Gym dan akan dibuka KFC.Jadi orang orang Merlimau tak payahlah susah susah nak ke Bandar Melaka untuk menikmati Makanan kegemran mereka.
So petang hari kedua tu,En.Husband menepati janji untuk bawa aku ke Secret recepi..Thanks ye Cik Amat..hehehe…Kitorang pergi bertiga..bersama anak saudara aku sorang.
Menu pilihan kami petang tu cuma slice cake jer..Ada tambahan makanan kat situ..Lasagna..Nak makan Spaghetti,tapi dah habis..sedih..
Red Velvet,Choc Indulgence & choc Moist
Caramel latte
Strawberry yogurt,Choc & Lasagna
Kurang pandai untuk mengambil gambar..hehehe…Terimalah seadanya..
Kalau ikut hati semua nak mencuba..Nampak tak ada borang kat situ..hehehe..Si anak buah nak minta kerja kat situ..la nie dah kerja pun…
yang pastinya makan dekat Secret Recipe memang sedap.berbaloi dengan Harga dia Yang mahal itu…muahaha…

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

18 thoughts on “Secret Recipe Di Bandar Merlimau Baru Melaka

  1. Assalammualaikum…kisahsidairy,

    wahh…jalan kat bandar melaka.. best siap makan secret recipe..pehhh sedapnyer..

    mselim3

    pls: kisah si dairy nie..mselim3 nak panggil nama apa?..

  2. agreed with you on that..secret recipe nie memang sedap tpi harganya pun sebab..kalau hari2 makan boleh short duit belanja..hehe

    Regards,
    -Strider-

  3. aaaaaaaa sedapnye! kat SR sume sedap2!
    percutian yg bermakna diisi dgn pelbagai aktiviti kan kak
    isi tabung nuffnang sini-darlie

  4. lalalala~~ sy sgt suke kek!!! melaka mmg best!! dulu bercuti kat melaka tido kat everly resort klebang… malam nk cari kdai makan sesat smpai ke muar… jauhkan sy dinner.. hehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *