Sarung Bantal Murah 5 Ringgit Sahaja - Kisahsidairy.com

Sarung Bantal Murah 5 Ringgit Sahaja

Sarung Bantal Murah 5 Ringgit Sahaja

Sarung Bantal murah 5 Ringgit Sahaja | Sarung bantal murah ni sekarang dah viral.Kat mana-mana rasanya ada jual.Umi ingat kat Shopee pun ada.

Tapi tulah, kalau beli kat Shopee tu, kita tak boleh nak tengok actual size dan jahitannya kan.Disebabkan hari tu kawan umi ada jual sarung bantal murah ni, jadi umi beli 8 helai untuk simpanan di rumah.

Biasalah kan, kalau kat rumah tu mesti ada lebihan bantal di dalam satu bilik.Umi memang spare bantal banyak-banyak sebab senang kalau ada adik beradik yang datang, jadi diorang nak tidur pun selesa.Benda wajib yang kena ada untuk tetamu yang datang.Antaranya toto, bantal dan juga selimut.

Sebab selalunya adik beradik sebelah husband memang kan tumpu di rumah kami jika mereka bercuti di Johor.Sebab tu umi akan spare banyak bantal untuk mereka.Yelah, kalau umi kat tempat mereka kan, bila nak datang rumah orang, tak cukup bantal, memang tak boleh tidur.Kalau boleh nak selesa lah kan tidur.Kalau sehari bercuti takpe, tapi kalau dah berhari-hari tu.Tak sedap badan ni dibuatnya.

Itu umilah kan, sebab tu umi ni, kalau balik kampung, adik beradik balik confirm umi akan bawa bantal dan selimut serta toto sendiri..hahaha..Bayangkan penuh bonet.Nasib baiklah anak seorang je.Adik beradik umi ni ramai, jadi ada je kang yang tak cukup.So, kita ni yang dekat ,bawaklah spare bantal sendiri.

Teringat umah nenek umi, kalau balik, tak risau bantal tak cukup.Satu bilik tu memang akan ada tilam dan bantal yang banyak.So, tak perlu nak bawak bantal pun balik kampung.Umi ikut nenek la..Suka bila orang selesa tidur rumah kita.

Sebab tu umi beli sarung bantal spare.Jadi bila diorang datang tu, terus sarung je.hahaha..senangkan.Bila dah murah sangat tu sarung bantal, belilah banyak sikit.

Alhamdulillah memang sesuai sangat dengan bantal rumah umi.Lagi satu jahitan pada sarung bantal ni pun kemas je.Basuh pun kain tak luntur.Selesa sangatlah awak.

Nanti boleh la tambah lagi pattern yang lain.Sebab puas hati sangat beli kain dia tu.

Korang ada yang macam umi ke?

 

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

2 thoughts on “Sarung Bantal Murah 5 Ringgit Sahaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *