San Francisco Coffee Wave2Win Contest

 

 Nak menang Hadiah bernilai RM225,000 ? Haruslah sertai peraduan Wave2Win Contest yang dianjurkan oleh San Francisco Coffee dengan hanya berbelanja sebanyak RM30 dan membayar menggunakan Paywave, korang layak menyertai contest Wave2Win Contest.


San Francisco Coffee Wave2Win Contest

San Francisco Coffee Wave2Win Contest

Caranya cukup mudah kan.Hari tu umie dah pun menyertai San Francisco Coffee Wave2Win Contest ni.Kebetulan pulak tu ke Capital City Mall Johor Bahru.Singgah minum kopi di sini.Memang terasa kenikmatan coffee tu tau.Bila pertama kali mencuba Coffee dari San Francisco Coffee beberapa bulan yang lepas, terus rasa nak mencuba lagi.Sebelum tu umie dah berpeluang untuk menghadiri Pembukaan rasmi San Francisco Coffee,korang boleh terjah Entry Pembukaan San Francisco Coffee di Capital City Mall yang pertama di Johor bahru.

Terus terubat rasa rindu nak minum Coffee ni tau.Tapi kali ni umie cuba lah yang lain perisa pulak.Tetapi tetap berasaskan coffee..Dan yang paling penting, umie berpeluang lagi untuk menjoinkan diri di dalam contest yang dianjurkan oleh San Francisco Coffee ni.Doakan umie menang Iphone tu ye.Kalau tak menang Iphone, menang Camera pun jadiklah.Yang lain tak dapat pun takpe ahaahha..AMINKAN UMIE MENANG OKEH!!!…hahaha.

Pertandingan yang berlangsung selama empat bulan ini merupakan pertandingan secara besar-besaran dimana penyertaan dibuka kepada semua. SF Coffee dan MyDebit akan memilih dua pemenang bertuah yang bakal memenangi hadiah seperti mesin kopi La Marzocco, pengisar kopi serta latihan kopi profesional yang bernilai RM40,000.

SF Coffee merupakan sebuah jenama yang menghargai seni serta menggalakkan orang ramai untuk mendalami sisi kreatif mereka.

ANTARA HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI OLEH PEMENANG ADALAH :-

-4 buah kamera DSLR bersama aksesori yang bernilai RM10,000 setiap satu.

8 buah Iphone yang bernilai RM5,200 setiap satu.

-Hadiah lain seperti Jam tangan berjenama Apple, Fon kepala berjenama Marshall dan banyak lagi.

Bagi menggalakkan mod transaksi yang cepat, lancar dan selamat,  anda boleh mengikuti tiga langkah mudah ini:

  • Langkah 1: Belanja sekurang-kurangnya RM30 menggunakan kad MyDebit didalam satu resit yang sama di mana-mana cawangan SF Coffee;
  • Langkah 2: Isikan butir peribadi anda di belakang resit
  • Langkah 3: Masukkan resit anda ke dalam kotak khas ‘Wave2Win’ yang disediakan di setiap cawangan SF Coffee.

Umi membayar menggunakan paywave Maybank dan dapat lagi 15% Diskaun kerana menggunakan Maybank Debit card.

Umi dah…Korang bila lagi..cepat tau sebelum tamat contest ni

Jangan lupa tau untuk menyertai Pertandingan San Francisco Coffee Wave2Win ni.Mana tau rezeki korang untuk menang salah satu hadiah di atas…

Contest ini berlangsung dari 5 November 2018 sehingga 28 Februari 2019.

Cepat pakat join.Maklumat lanjut tentang Contest ni korang boleh lihat di page San Francisco Coffee di bawah ni ye.

#sfcoffee #MyDebit #Wave2Win #SFCoffeexMyDebit

San Francisco Coffee Wave2Win Contest

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

41 thoughts on “San Francisco Coffee Wave2Win Contest

  • December 18, 2018 at 11:49 am
    Permalink

    wah.. bestnya dapat join contest San Francisco Coffee Wave2Win.. TB suka gak minum kopi tapi takleh banyak2 nanti leh pening kepala dibuatnya.. Contest ni sampai bila ye? huhu.. nak join tapi macam jauh je..

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:24 pm
      Permalink

      nanti kalau berkesempatan join ye

      Reply
  • December 18, 2018 at 12:29 pm
    Permalink

    wow! bagusnya ada contest macam ni.. dah lama tak pergi san fransisco coffee.. mayb it’s time to pay a visit there..

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:24 pm
      Permalink

      hah…nampaknya kena cepat-cepat join ni

      Reply
  • December 18, 2018 at 2:17 pm
    Permalink

    Wahhhh join contest San Francisco Coffee! Bestnya minum kopi. Ni tgh hujan2 ni baca pasal kopi, teringin pulak kopi panas-panas. Hehee

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:25 pm
      Permalink

      kita memang suka kopi…lagilah kalau panas²..memang syok

      Reply
    • December 19, 2018 at 3:25 pm
      Permalink

      thanks ya.. kalau ada kesempatan ke sana,jangan lupa join

      Reply
  • December 18, 2018 at 4:11 pm
    Permalink

    hantu kopi wajib join contest ni , mana tau ada rezeki menang…peraduan pun nampak senang jer…malangnya kat debit saya baru hilang dan belum sempat buat baru…harap yang join berpeluang menang hadiah2 yang ditawarkan

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:25 pm
      Permalink

      betul tu ..kita dah join…mana tau rezeki kita kan..amin

      Reply
  • December 18, 2018 at 4:40 pm
    Permalink

    Meriahnya hadiah dia. Nie yang buat Rawlins teringin nak join juga contest ini. So, San Francisso Coffee, wait for me! I want the mobile phone please.

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:26 pm
      Permalink

      kan rawlin..kena cepat² join..i pun nak jugakkk

      Reply
  • December 18, 2018 at 6:16 pm
    Permalink

    San Francisco coffee be one of my fav tempat lepak dan minum. Haritu dah isi form ni. Nak pergi lagi rasanya. Who know luck nk menang hadiah menarik dari SF coffee ni. hehehe

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:27 pm
      Permalink

      yeah..lagi banyak isi form,lagi cerah peluang nak menang

      Reply
  • December 18, 2018 at 8:30 pm
    Permalink

    Tak tau pulak ada such contest. Hadiah pun menarik juga. San Frans coffee sedap juga. I memang nak try luck juga. Mana tau ada rezeki.

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:27 pm
      Permalink

      kena join ni tau

      Reply
  • December 18, 2018 at 9:10 pm
    Permalink

    Menariknya hadiah hadiah dia kak. Paling tertarik dengan kamera DSLR dan Iphone tu. Dah lah mudah cara dia. Siapa minat minum SFC wajib join contest ni.

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:27 pm
      Permalink

      kan ana, sebab tu kena join…

      Reply
  • December 19, 2018 at 12:24 am
    Permalink

    Amboi hadiah dia! Menarik betul! Cx tak berapa suka kopi hahaha tp masih boleh minum. Boleh cuba ni . Mana tau kot rezeki kan? Hihi term and condition pon macam simple dan tidak complicated. Untung² dpt camera , idakpon iphone. Huuhu waima cx pengguna android. bahahah

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:28 pm
      Permalink

      kalau dah namanya rezeki, kita terima je..hahah

      Reply
  • December 19, 2018 at 12:52 am
    Permalink

    Wow bestnya ada contest nak juga join nak menang hadiah kita suka juga minum kat San Francisco Coffee ini memang menarik dan sedap hehehe…

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:28 pm
      Permalink

      nanti boleh la ke sana maha..

      Reply
  • December 19, 2018 at 1:35 am
    Permalink

    kita nak join jugak la..mana tahu ada rezeki menang iphone sebiji. Dah la suka minum air coffee SF ni. Sat na..tunggu duit claim masuk kita pergi wave kat SF store. Amin.. goood luck awak mana tahu rezeki menang contest ni

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:28 pm
      Permalink

      insyallah..amin.. kita pun doakan awak jugak

      Reply
  • December 19, 2018 at 1:57 am
    Permalink

    Ya Allah, seronoknye lah tengok hadiah-hadiah yang dieorang nak bagi tu. Mahal-mahal hadiahnya. Padahal contest die senang je

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:29 pm
      Permalink

      tulah..tu kira tuah la sape yang dapat…

      Reply
  • December 19, 2018 at 2:59 am
    Permalink

    Menarik ekk hadiah dia..nak cuba gaklah nanti. Bila free2 nanti sis nak minum kopi kat san fancisco coffee ni, tak jauh pun dr rumah sis..minuman n makanan dia pun not bad gak

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:29 pm
      Permalink

      kalau gitu boleh la pergi banyak kali ni sis..heheh

      Reply
  • December 19, 2018 at 8:38 am
    Permalink

    Wahh nak join juga lah. Dah la Kita ni hantu kopi hahaha Mana la Tau kot Ada rezeki nak menang. Thanks Tau sebab share pasal ni

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:29 pm
      Permalink

      ur welcome

      Reply
  • December 19, 2018 at 8:46 am
    Permalink

    Ooh really exciting prizes. Will check it out myself today I wanna try my luck too

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:29 pm
      Permalink

      yes..sure…please join

      Reply
  • December 19, 2018 at 10:02 am
    Permalink

    Bestnya contest ni.. Tpi alamak jauh pulak SF coffee ni dari rumah kita. Good luck ya sis. Semoga ada rezeki sis nanti

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:30 pm
      Permalink

      takpe alia…doakan kita ye

      Reply
  • December 19, 2018 at 11:06 am
    Permalink

    Tak pernah minum drkat sini lagi.. Na try la.. Na cuba nasib masuk contest.. Hehee.. Mana tau boleh menang kn.. Bes pulaj hafiah dia kan.. Sedap tak coffree sf ni.. Hehehe..

    Reply
    • December 19, 2018 at 3:33 pm
      Permalink

      coffe SF ni sedap nad…dah banyak kali cuba

      Reply
    • December 19, 2018 at 3:34 pm
      Permalink

      boleh²..

      Reply
  • December 19, 2018 at 7:00 pm
    Permalink

    perghhh senang jee nak join rupanya..nanti lahhh ajak hosmet2 ku penggemar kopi joinn..wehuuuu

    Reply
  • Pingback:Lepak with JDT Blogger di SF Coffee Capital City - Kisahsidairy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *