RANDOM

San Francisco Coffee Wave2Win Contest

 

 Nak menang Hadiah bernilai RM225,000 ? Haruslah sertai peraduan Wave2Win Contest yang dianjurkan oleh San Francisco Coffee dengan hanya berbelanja sebanyak RM30 dan membayar menggunakan Paywave, korang layak menyertai contest Wave2Win Contest.

San Francisco Coffee Wave2Win Contest

San Francisco Coffee Wave2Win Contest

San Francisco Coffee Wave2Win Contest

San Francisco Coffee Wave2Win Contest

Caranya cukup mudah kan.Hari tu umie dah pun menyertai San Francisco Coffee Wave2Win Contest ni.Kebetulan pulak tu ke Capital City Mall Johor Bahru.Singgah minum kopi di sini.Memang terasa kenikmatan coffee tu tau.Bila pertama kali mencuba Coffee dari San Francisco Coffee beberapa bulan yang lepas, terus rasa nak mencuba lagi.Sebelum tu umie dah berpeluang untuk menghadiri Pembukaan rasmi San Francisco Coffee,korang boleh terjah Entry Pembukaan San Francisco Coffee di Capital City Mall yang pertama di Johor bahru.

Terus terubat rasa rindu nak minum Coffee ni tau.Tapi kali ni umie cuba lah yang lain perisa pulak.Tetapi tetap berasaskan coffee..Dan yang paling penting, umie berpeluang lagi untuk menjoinkan diri di dalam contest yang dianjurkan oleh San Francisco Coffee ni.Doakan umie menang Iphone tu ye.Kalau tak menang Iphone, menang Camera pun jadiklah.Yang lain tak dapat pun takpe ahaahha..AMINKAN UMIE MENANG OKEH!!!…hahaha.

Pertandingan yang berlangsung selama empat bulan ini merupakan pertandingan secara besar-besaran dimana penyertaan dibuka kepada semua. SF Coffee dan MyDebit akan memilih dua pemenang bertuah yang bakal memenangi hadiah seperti mesin kopi La Marzocco, pengisar kopi serta latihan kopi profesional yang bernilai RM40,000.

SF Coffee merupakan sebuah jenama yang menghargai seni serta menggalakkan orang ramai untuk mendalami sisi kreatif mereka.

ANTARA HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI OLEH PEMENANG ADALAH :-

-4 buah kamera DSLR bersama aksesori yang bernilai RM10,000 setiap satu.

8 buah Iphone yang bernilai RM5,200 setiap satu.

-Hadiah lain seperti Jam tangan berjenama Apple, Fon kepala berjenama Marshall dan banyak lagi.

Bagi menggalakkan mod transaksi yang cepat, lancar dan selamat,  anda boleh mengikuti tiga langkah mudah ini:

  • Langkah 1: Belanja sekurang-kurangnya RM30 menggunakan kad MyDebit didalam satu resit yang sama di mana-mana cawangan SF Coffee;
  • Langkah 2: Isikan butir peribadi anda di belakang resit
  • Langkah 3: Masukkan resit anda ke dalam kotak khas ‘Wave2Win’ yang disediakan di setiap cawangan SF Coffee.

Umi membayar menggunakan paywave Maybank dan dapat lagi 15% Diskaun kerana menggunakan Maybank Debit card.

San Francisco Coffee Wave2Win Contest
Umi dah…Korang bila lagi..cepat tau sebelum tamat contest ni

Jangan lupa tau untuk menyertai Pertandingan San Francisco Coffee Wave2Win ni.Mana tau rezeki korang untuk menang salah satu hadiah di atas…

San Francisco Coffee Wave2Win Contest
Contest ini berlangsung dari 5 November 2018 sehingga 28 Februari 2019.

Cepat pakat join.Maklumat lanjut tentang Contest ni korang boleh lihat di page San Francisco Coffee di bawah ni ye.

#sfcoffee #MyDebit #Wave2Win #SFCoffeexMyDebit

San Francisco Coffee Wave2Win Contest

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr
siti Rohaida
Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,
http://www.kisahsidairy.com

40 Replies to “San Francisco Coffee Wave2Win Contest

  1. wah.. bestnya dapat join contest San Francisco Coffee Wave2Win.. TB suka gak minum kopi tapi takleh banyak2 nanti leh pening kepala dibuatnya.. Contest ni sampai bila ye? huhu.. nak join tapi macam jauh je..

  2. hantu kopi wajib join contest ni , mana tau ada rezeki menang…peraduan pun nampak senang jer…malangnya kat debit saya baru hilang dan belum sempat buat baru…harap yang join berpeluang menang hadiah2 yang ditawarkan

  3. San Francisco coffee be one of my fav tempat lepak dan minum. Haritu dah isi form ni. Nak pergi lagi rasanya. Who know luck nk menang hadiah menarik dari SF coffee ni. hehehe

  4. Amboi hadiah dia! Menarik betul! Cx tak berapa suka kopi hahaha tp masih boleh minum. Boleh cuba ni . Mana tau kot rezeki kan? Hihi term and condition pon macam simple dan tidak complicated. Untung² dpt camera , idakpon iphone. Huuhu waima cx pengguna android. bahahah

  5. kita nak join jugak la..mana tahu ada rezeki menang iphone sebiji. Dah la suka minum air coffee SF ni. Sat na..tunggu duit claim masuk kita pergi wave kat SF store. Amin.. goood luck awak mana tahu rezeki menang contest ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *