Sampai sudah di Bumi Langkawi - Kisahsidairy.com

Sampai sudah di Bumi Langkawi

Sampai sudah di Bumi Langkawi

Assalamualaikum
Walaupun lambat tiba di bumi Langkawi , tapi bersyukur sebab dapatjugak merasai bercuti di sini.
Pengalaman menaiki feri adalah merupakan satu pengalaman yang baru bagi aku.Ini adalah pertama kali aku menaikinya,
Memang 1st time menaiki Feri ni sangat sangat menakutkan.Nak nak bila Feri melanggar ombak yang kuat..Bergoyang goyang jugak…setiap kali seperti itu, confirm aku menjerit..Maklumlah ada sikit peel melatah aku..
Ni dah ondway nak balik ke Homesty.Dah melekitbadan dari malam tadi.Tak sempat pun nak mandi.
Nak rest sekejap dan sambung perjalanan petang nanti…

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

12 thoughts on “Sampai sudah di Bumi Langkawi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *