percutian

Sampai sudah di Bumi Langkawi

Assalamualaikum
Walaupun lambat tiba di bumi Langkawi , tapi bersyukur sebab dapatjugak merasai bercuti di sini.
Pengalaman menaiki feri adalah merupakan satu pengalaman yang baru bagi aku.Ini adalah pertama kali aku menaikinya,
Memang 1st time menaiki Feri ni sangat sangat menakutkan.Nak nak bila Feri melanggar ombak yang kuat..Bergoyang goyang jugak…setiap kali seperti itu, confirm aku menjerit..Maklumlah ada sikit peel melatah aku..
Ni dah ondway nak balik ke Homesty.Dah melekitbadan dari malam tadi.Tak sempat pun nak mandi.
Nak rest sekejap dan sambung perjalanan petang nanti…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(12) Comments

  1. Wahh.. alhamdulillah.. slmt bercuti & ceria2 selalu.. πŸ™‚

  2. ctfand (ctfand.com) says:

    Wahh..syoknya…! Selamat bercuti ida..moga semua urusan dipermudahkan… πŸ™‚

  3. Selamat bercuti…

  4. Kesuma Angsana says:

    mmg best,But KA mabuk laut hehehe

  5. happy holidayy

  6. salam..

    beshnyer g lngkawi..yaya lame xp dahh huuu

  7. Assalamualaikum kak eda, yeayyy. selamat bercuti ya. ole-ole jangan lupa ;p

  8. Happy holiday….bestnyaaaaaa

  9. deno says:

    wah bestnya akak… deno belum pernah sampai sana

  10. tahun ini saja dah 2 kali ke Langkawi hahaha..

    selamat bercuti Kisah Si Dairy.

  11. selamat bercuti..
    menabung digi sini..

  12. seronok bercuti di langkawi πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *