Perjalanan

Sampai dengan selamat di bumi Melaka

Assalamualaikum
Hai korang??Alhamdulillah..sampai dah di bumi Melaka.Gerak dari petang tadi,lepas balik kerja,dalam pukul 6 petang.Kami singgah di RNR kulai untuk berbuka puasa.
1st time kami berbuka di RNR.actually,MIL dah siapkan bekalan untuk kami,makanan simple mee goreng je untuk berbuka.Lepas berbuka,rehat sekejap ,terus gerak balik.
Perjalanan kami alhamdulillah,sangat lancar.takde hadap jammed.mungkin ramai yang belum balik ke kampung.Dan mungkin juga esok atau khamis dah balik.
Oklah,nak berhenti makan,nanti kita sambung lagi ye

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(3) Comments

  1. alhamdulillah selamat sampai… selamat hari raya

  2. Alhamdulillah..selamat hari raya jugak.

  3. tahun nih uyul tak beraya kat melakaaaa huwarhhh.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *