Sabun Akef keluaran Bumiputra setanding sabun jenama terkenal

Sabun Akef keluaran Bumiputra setanding sabun jenama terkenal | Nampak remeh, tapi setiap kali beli sabun, mesti fikir samada sabun ni akan bertahan lama atau tak wangiannya kan?

Itu bagi umi lah kan.Tak tau pulak kalau orang lain.Tapi bila nak cari sabun, mesti nak wangi  yang bertahan lama.Kalau basuh baju tapi bau kurang sedap pun masalah juga bagi umi.

Tapi kan, baru- baru ni umi diperkenalkan oleh kawan umi tentang satu PRODUK BUMIPUTRA.Uih..ada rupanya.Umi tak tau pulak di pasaran ni ada sabun keluaran bumiputera.Setanding pulak tu dengan jenama yang terkenal di pasaran tau.Ye korang Sabun Akef ni keluaran Bumiputera.

So, umi try dua peket  yang berisi 2 liter setiap peket.

 

 

SABUN AKEF ALL- IN DETERGENT CONCENTRATED LIQUID DETERGENT

Kepada korang yang belum tau akan kewujudan SABUN AKEF ni, meh umi nak cerita apa yang best tentang sabun ni.Dan kenapa ramai yang menggunakan produk ni walaupun produk ni tiada di pasaran secara meluas.Bukan sebab sabun ni tak popular tau, tetapi sabun ni dah ada pelanggan tetap di seluruh Negara dan hanya di dapati di stokis dan agen sahaja serta beberapa tempat yang terpilih.Dekat Shopee pun ada jual tau .So, korang kena refer page SABUN AKEF  ni untuk dapatkan maklumat kat mana nak dapatkan produk ni.Nanti umi cerita lagi pasal tu ye.

KELEBIHAN SABUN AKEF YANG PERLU KORANG TAHU

Masa 1st time bukak je penutup sabun ni, bau dah semerbak.Umi memang berkenan betul bau ni tau. Apa yang perlu korang tau pasal produk keluaran bumiputera ni :-

– Di formulasi oleh teknologi Jepun
– microcapsule yang tahan lama. Makin di gosok makin wangi
– Melembutkan pakaian, tidak perlu tambahan pelembut lain.
– anti bacterial, tidak kepam dan hapak jika terlambat untuk sidai baju

Dan apa yang penting sangat tentang sabun Akef ni adalah 

🐂TANPA LEMAK HAIWAN

🌙PRODUK MUSLIM

👕PAKAIAN TIDAK BERBAU HAPAK SEMASA RENDAMAN

Memang sangat menepati citarasa umi lah bila dah dapat sabun yang bukan sahaja membersih, melembutkan pakaian, wangi dan yang paling penting anti bakteria.

Sabun Akef ni mempunyai dua wangian  iaitu Rose 🌹 dan Blossom 🌸.

Suka sangat la bila guna sabun ni, masa sidai baju wangi, nak angkat baju pun wangi, lipat pun wangi tau.Kalau korang basuh baju anak-anak guna sabun ni, Ya ampun, peluk cium-cium masa diorang tengah masham-masham bermain pun wangi weh!! Dah ler dak Naura tu kuat peluh kan? So faham-faham ler bila dia bermain tu, bau masam tu macam mana.Nasib baik ada Sabun Akef ni..

Harga berpatutan dan yang paling penting berkualiti.

Oh ya, harga untuk sepaket yang mengandungi 2 liter sabun di dalamnya hanya RM15 sahaja tau.Kalau korang jadi agent, lagi muai ler sebab harga lagi murah.Sambil pakai sambil jual. tak gitu korang.

Macam mana nak jadi agent atau dropship sabun Akef ni?

 

 

PROMOSI FEBRUARY 2020 SABUN AKEF UNTUK STOKIS DAN AGEN BARU.

PROMOSI TERHAD UNTUK 20 STOKIS & AGEN BARU BULAN FEB INI.

Harga Asal untuk jadi Stokis adalah RM4165 (500 pack) ,

1) Promosi Terhad UNTUK MENJADI STOKIS Feb 2020, RM2100 (250 pack)

Harga Jualan (rm15.50/pcs) , harga Stokis (RM8.40/pcs), untung RM7.1/pcs (dijual kpd pelanggan biasa)
– Percuma penghantaran kedepan pintu rumah
– Percuma Banner dan Bunting (30 unit untuk agen bawah stokis)

2) Promosi Terhad UNTUK MENJADI AGEN Feb 2020, RM312.30 (30 PACK)

– PERCUMA PENGHANTARAN SEMENANJUNG MALAYSIA
– Harga Jualan (rm15.50/pcs) , harga Agen (RM10.41/pcs), untung RM5.09/pcs (dijual kpd pelanggan biasa)

So, macam mana? nak jadi sebahagian dari mereka? tekan kotak  di bawah ni ye

 

 

Untuk maklumat lanjut yang lebih terperinci ni korang boleh terus ke Facebook Page Sabun Akef  di bawah ni.

https://www.facebook.com/sabunakef/

 

 

 

14 thoughts on “Sabun Akef keluaran Bumiputra setanding sabun jenama terkenal

  1. alololo comel packing dia. pink karer 🙂
    bagus la. kena support produk Muslim gini.
    tanpa ragu2, kan…
    wajib yg wangi. terutama anak2 balik skola berpeluh, masam bau nyer!!!
    then jemur, harum baunya tu semerbak seluruh rumah. wow!!!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.