Review Product CLIO yang Superb

Assalamualaikum
Dah lama rasanya tak buat Product Review nie..Memang jarang amik job tu sekarang nie..Ni pun dah berkurun lama gambar terperam dalam Handphone…
Sebenarnya aku dapat 3 produk kosmetik ni dari bulan lepas dan dah guna pun…
Apa yang aku suka dengan produk nie adalah tahan lama dan tidak mudah luntur menggunakannya.
1st produk yang aku dapat adalah bedak compact CLIO VF21 Cushion C.C 001 Pink yang memang superb bila memakainya..Memang puas hati.Sebelum ni aku pakai bedak compact yang kering je.Tapi bila dah menggunakan Clio VF21 Cushion Pink nie,rasa berlainan bila bedak compact ini basah dan senang sangat nak apply dekat muka..Korang dah tak payah nak pakai foundatoion bagai dah..
Harga untuk CLIO VF21 Cushion C.C 001 Pink adalah rm89.90 selepas Offer 25% sekarang di Hishop
Klik Link ni Untuk melihat Harga dari Hishop 
Produk Kedua pulak yang nak aku perkenalkan kat korang adalah  CLIO Waterproof Pen Liner Killblack 001 Black
Yang ni pun produk yang superb,yang pernah aku jumpa…Kalau sesetengah Eye liner bila kita pakai,berpeluh sikit,mesti dah meleleh kat bawah mata…Dah jadi mata panda kan..
lagi satu Produk nie senang nak ditanggalkan tau…I Loikee…Sayang pulak aku nak guna untuk ke tempat kerja…
Harga untuk LIO Waterproof Pen Liner Killblack 001 Black adalah Rm45.80 selepas Offer 18% sekarang di Hishop
Klik Link ni Untuk melihat Harga dari Hishop 
Dan Yang last sekali,Ha….ni memang aku tak pernah lagi jumpa produk nie dekat pasaran..Ni dia..
CLIO Virgin Kiss Lipnicure 007 Tension Red.Memang best Lipstik dia nie…Melekat kat bibir…Tapi yang tak bestnya…Merahnya Makngah!!!!
Aku dah merasai menggunakannya,memang payah nak tanggal kalau kita tak guna remover make up tu..Kalau korang makan pun,memang takkan tanggal punya…wah…Kelas ko Kiah!!!Merah gitu..
Lisptik nie dah pun dirembat oleh adik aku sebab dia sangat teruja untuk memilikinya..Haishhh!!!! 
Comel je Lipnicure nie
Harga untuk CLIO Virgin Kiss Lipnicure 007 Tension Red.adalah rm44.90 selepas Offer 25% sekarang di Hishop
Klik Link ni Untuk melihat Harga dari Hishop 
Lipnicure ni,kalau ada warna pink lembut ke,memang aku dah repeat order dah…harap-harap adalah jual…Nak kena survey lagi ni kat Hishop..
Untuk keterangan Lanjut korang boleh la lawati laman web seperti dibawah nie ye
‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

27 thoughts on “Review Product CLIO yang Superb

  • June 18, 2014 at 4:01 am
    Permalink

    eyeliner nampak best. kalo merah makngah lipstik tu ayu pon serem kak. hehehe

    Reply
  • June 18, 2014 at 4:40 am
    Permalink

    Nice review KSD..sangat detail and mudah difahami… πŸ˜€

    Regards,
    -Strider-

    Reply
  • June 18, 2014 at 5:05 am
    Permalink

    Menarik produk ni " CLIO VF21 Cushion C.C 001 Pink" nanti boleh cuba..Thanks dear..

    Reply
  • June 18, 2014 at 6:38 am
    Permalink

    mahalnye bedak tu tp mcm menarik. basah tu lembap2 la kan?tu yg best senang sikit apply kat muka..

    Reply
  • June 18, 2014 at 8:36 am
    Permalink

    wah. best2 la produk nihh.

    tp skg tk berminat makeup.. brg makeup ade je tp tk terpakai. hihihi

    Reply
  • June 18, 2014 at 4:02 am
    Permalink

    Ana pakai gak produk ni. Tapi macam sayang je nak pakai selalu. Sebab dia punye brand boleh tahan, lawa.

    Reply
  • June 18, 2014 at 2:55 pm
    Permalink

    eyeliner kalau mudah dicuci memang menjadi kesukaan idah… dia ada kaunter jualan ker? atau hanya online sahaja?

    Reply
  • June 18, 2014 at 10:30 am
    Permalink

    Produk terkini semestinya ..terbaik untuk wanita ..pilihan untuk lebih cantik dan bergaya ..

    Reply
  • June 18, 2014 at 12:54 pm
    Permalink

    good review..
    product nampak best and awesome..
    memng sesual utk kaum wanita zaman skarang!

    Reply
  • June 19, 2014 at 12:02 am
    Permalink

    compact tu nampak macam best sangat… tunggu compact sekarang habis baru beli yang lain pulak… hehehe

    Reply
  • June 19, 2014 at 1:49 pm
    Permalink

    produk terkini yea….nak kena tinjau lagi nie….

    Reply
  • June 19, 2014 at 3:35 pm
    Permalink

    saya pakai lipstick revlon je kak. itu je yg murah..hehehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *