Review Perfume Simply Siti By Hishop

Assalamualaikum
Saja nak review pasal perfume yang aku baru beli menggunakan Hishop Point..tak payah bayar pun…Free beb..Tapi itu semua hasil usaha aku kan..
Dah lama tak buat review product..Rasa macam nak request dari Hishop lepas nie nak buat review pasal perfume..hahaha..boleh ker.wah…berderet perfume kat dalam bilik kang…
Oklah..Point terkumpul untuk Hishop nie sebelum aku beli perfume ni adalah sebanyak 5300 points..banyak tak..hahah..aku rasa korang lagi banyak kan..
Aku berhasrat untuk menambah koleksi perfume yang ada..Kali nie aku nak try perfume dari SimplySiti.
Boleh klik Link Simplysiti nie untuk produk keluaran Dato’ Siti Nurhaliza…Gorgeous giler kan dia..betul ke ayat aku tu…jangan gelak kalau salah na..
Aku pilih bauan yang fresh dari ladang..SimplySiti Miss Angelic Eau De Toilette EDT06..Harga sangat ler affordable..Untuk Perfume nie harganya RM35.90..
ada 3 keluaran minyak wangi dari SimplySIti nie,iaitu SimplySiti Miss Angelic Eau De Toilette EDT06.,SimplySiti Miss Frutti Eau De Toilette EDT04 dan jugak SimplySiti Miss Sunshine Eau De Toilette EDT05..
Biasalah,bila beli dengan Hishop,dapat Cash Voucher RM20..dan juga sampul raya berwarna pink..
kotak cantik..warna biru
Nielah isi dalamnya…bau dia memang aku suka..tak terlalu kuat sangat..
Sila klik Link nie kalau korang berminat nak membelinya..SimplySiti Miss Angelic Eau De Toilette 
 
 
Untuk keterangan Lanjut korang boleh la lawati laman web seperti dibawah nie ye
‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
 

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

28 thoughts on “Review Perfume Simply Siti By Hishop

  • August 6, 2014 at 12:10 am
    Permalink

    Assalamualaikum dan salam syawal ke-10,Diana belum pena lg guna barangan SimplySiti..teringin jgk nak cuba..

    Reply
  • August 6, 2014 at 12:59 am
    Permalink

    mama belum pernah try lagik..

    Reply
  • August 6, 2014 at 3:19 am
    Permalink

    hye,, sis, selamat berkenalan,, sya baru follow your blog,, xda chat nk tinggai pesanan,, jom follow sya balik,, 🙂

    Reply
  • August 6, 2014 at 4:56 am
    Permalink

    tu dia..
    dh pkai produk atris siap ler..
    bleh jadi jurucakap produk pulak pasni.
    mn tau ada rezeki ngan tok ti 🙂

    Reply
  • August 6, 2014 at 6:38 am
    Permalink

    meh nak bau sikitt…. wangi tak?? 😀

    Reply
  • August 6, 2014 at 12:37 am
    Permalink

    belum pernah cuba lagi…boleh la nanti cuba bau kat kedai…thanks for sharing…^_^

    Reply
  • August 6, 2014 at 2:03 am
    Permalink

    Ada wangian baru dr simplysiti… baguslah, beli barangan pengusaha bumiputera tapi produk ss ni mahallah sikit.

    Reply
  • August 6, 2014 at 2:50 am
    Permalink

    suka tengok botol perfume yang macam2 bentuk tapi sy bukan penggemar perfume..takpakai perfume sangat

    Reply
  • August 6, 2014 at 4:46 am
    Permalink

    suka barangan simplysiti ni..
    packaging dia sgt exclusive, setanding produk antarabangsa yg lain 🙂

    Reply
  • August 6, 2014 at 5:33 am
    Permalink

    Kakak belum pernah guna product SS ni tau.
    Teringin juga nak tahu sebab product bangsa kita kan..

    Reply
  • August 6, 2014 at 8:10 am
    Permalink

    Anim tak pernah try lagi prefume Simply Siti ni tapi pernah test baunya memang menyenangkan hawa hidung 🙂

    Reply
  • August 6, 2014 at 8:39 am
    Permalink

    sy antara pengguna produk simply siti termasuk la alat solek dan penjagaan wajah. walopon mahal sikit tapi sesuai dengan wajah saya.

    Reply
  • August 6, 2014 at 6:40 pm
    Permalink

    tak pernah pakai lagi produk SS ni.. heeee

    Reply
  • August 7, 2014 at 3:51 am
    Permalink

    ada perfume plak produk SS nih.. suka jugak kumpul bekas pewangi yang cantik2.. tapi tak minat pakai perfume, macam mana tuh.. hehehe..

    Reply
  • August 7, 2014 at 3:09 pm
    Permalink

    rajinnya akak beli dengan hishop

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *