Ranking Alexa kisahsidairy.com 2 June 2017 - Kisahsidairy.com

Ranking Alexa kisahsidairy.com 2 June 2017

Ranking Alexa kisahsidairy.com 2 June 2017

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺   Salam ramadhan ke-7.Dah masuk bulan june kan…So kita menghitung hari jelah untuk ke bulan syawal.
Oklah…untuk entry kali ni,aku nak cerita tentang ranking alexa yang dah macam pantai.Pasang surut jelah kerjanya.Ini semu disebabkan puan blog ada penyakit M.Kadang kalau rajin tu,siap schedule.Tapi kalau dah malas,idea nak menulis pun payah nak keluar walaupun banyak cerita yang nak dikongsikan.
Global Alexa Traffic Rank : 745,485
Traffic Rank in My : 7761
Ranking Alexa yang lepas : SINI
Site Linking in : 521
Check Ranking Alexa korang di SINI
 
Korang pun boleh tengok perubahan ranking alexa ni kan.Apa pun puan blog sedaya upaya nak perbaiki kekurangan dalam berblog mungkin dari segi penulisan,dan kekerapan mengeluarkan entry yang terbaik.

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

3 thoughts on “Ranking Alexa kisahsidairy.com 2 June 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *