Ranking Alexa kisahsidairy.com 10052017 - Kisahsidairy.com

Ranking Alexa kisahsidairy.com 10052017

Ranking Alexa kisahsidairy.com 10052017

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ emm…dah out from schedule nampaknya…Tapi takpelah.sementara ada kelapangan ni,aku nak update sikitlah tentang ranking alexa terkini untuk blog kisahsidairy ni kan.Kita tengok ada peningkatan ke tidak.
Turun naik alexa tu sudah semestinya dan akan sentiasa ada.Cuma kita kena rajin jelah..Rajin dapatlah angka yang semakin mengecil.Semakin kecil maka semakin baguslah blog kita..ye dak
Global Alexa Traffic Rank : 807,641

Traffic Rank in My : 5908

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 480

Check Ranking Alexa korang di SINI
Alhamdulillah…ada peningkatan sedikit lah walau kekadang datang waktu malas nak update dan blogwalking...

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

7 thoughts on “Ranking Alexa kisahsidairy.com 10052017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *