ranking alexa

Ranking Alexa KisahSiDairy.com

Assalamualaikum
Lama beno rasanya tak update pasal Ranking Alexa nie..Walaupun pagerank masih di tahap satu,tapi alhamdulillah,Ranking Alexa kembali pulih…
Ada dekat berbulan-bulan jugaklah tak update pasal Alexa ni..Sejak blog terbengkalai dua bulan lalu,ranking alexa semakin menurun..Untuk memulihkannya balik,kenalah usaha lebih sikit
alexa
Alhamdulillah,semakin membaik..harap lepas nie boleh berusaha lebih sikit…dan maintain Traffic ..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(22) Comments

  1. Tahniah…In Shaa Allah akan bertambah baik..yang penting jangan biarkan Blog terabai.

  2. Assalamualaikum kak, wahh bestnya. sheila punya beribu kak oi. hehehe ~~~

  3. Alhamdulillah…tahniah…^_^

  4. boleh tu nanti… teruskan usaha…

  5. Tahniah KSD..terus maju dlm dunia blog nih..

  6. Anonymous says:

    Semoga bertambah baik ranking Alexa lepas nie.

  7. tahniah kak 🙂

  8. Tahniah, teruskan usaha lagi. Saya memang jauh ketinggalan lah.

  9. Semoga berada di takhta 🙂

  10. Tahniah… semoga terus sukses.. 🙂

  11. ok la tu kak.. saya entah ranking beribu2… hehe..

  12. tahniahhh akak ^_^

  13. Wah.. Tahniah…

  14. keep it up KSD 😉

  15. alhamdulillah tahniah keep it up dear 🙂

  16. memang tak dapat capai la ranking ni… jauh bebenor…

  17. Congrats Kak..makin hari makin maju 🙂

  18. Mieza Jhaa K says:

    saya tak tahulah dah ke berapa ratus ribu..heheh

  19. wahh..bestnya..!
    tahniah..teruskan usaha..

  20. Wahhhhhh… cayaaa laaa.. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *