Ramalan cuaca empat negeri

Assalamualaikum
Dikatakan angin kencang Timur laut dengan kelajuan 60kms dengan ketinggian ombak setinggi 5.5 meter di perairan Kelantan dan Terengganu dijangka berterusan sehingga isnin 9 Disember 2013.
Harap pada masa nie Pekerjaan berkaitan dengan laut kalau boleh dielakkan la…risau juga angin kencang yang laju tu boleh memudaratkan mereka..
Apa pun kat bawah nie aku share sikit dengan korang tentang ramalan cuaca untuk 4 buah Negeri nie.harap berguna untuk korang..Kurangkan aktiviti luaran untuk mengelak kejadian yang tak diingini mahupun untuk kesihatan diri.
Maklumlah musim hujan macam nie,banyak penyakit yang datang..
sumber dari harian metro

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

18 thoughts on “Ramalan cuaca empat negeri

  • December 6, 2013 at 12:59 am
    Permalink

    moga mereka semuanya selamat

    Reply
  • December 6, 2013 at 1:05 am
    Permalink

    Assalammualaikum…kisahdairy,

    Moga semua ini cepat berakhir, kesian kat mereka yg mengalami banjir kerosakan harta benda dan nyawa..

    mselim3

    Reply
  • December 6, 2013 at 3:16 am
    Permalink

    pagi ni alhamdulillah nampak matahari sikit.

    Reply
  • December 6, 2013 at 4:57 am
    Permalink

    semoga cuaca kembali ok dan air cepat surut..

    Reply
  • December 6, 2013 at 7:30 am
    Permalink

    cuaca hujan nie nak pergi kenduri kahwin pun malas…..

    Reply
  • December 6, 2013 at 12:44 am
    Permalink

    Dikatakan kali ini paling dahsyat ujian banjir melanda. Moga ujian ini meningkatkan lagi keimanan kita semua.. Doa-doa dan doa jgn putus mohon padaNya.

    Reply
  • December 6, 2013 at 1:07 am
    Permalink

    akhir-akhir tahun memang cuaca agak kurang elok..mudahan semuanya selamat

    Reply
  • December 6, 2013 at 9:20 am
    Permalink

    thanks…info yang sangat berguna,..mohon izin share pada pages saya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    Reply
  • December 6, 2013 at 3:15 am
    Permalink

    kesian sgt tgk banjir ada yg smpi meninggal..
    harap semua nya cpt ok.. huhu
    dear. done klik your nuffnang.hihi

    Reply
  • December 6, 2013 at 7:13 am
    Permalink

    Mmg merisaukan.. harap2 tiada kejadian yg lebih buruk berlaku, in shaa Allah…

    Reply
  • December 6, 2013 at 11:18 am
    Permalink

    memang teruk banjir kali ni ya, hujan setiap hari tak berhenti, alhamdulillah melaka tak hujan setakat 2hr ni…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *