project 100 blogger

Projek 100 bloggers -Bro Framestone

Assalamualaikum
Mencuba itu  tidak ada salahnya.Walaupun blog ini tidak mencapai trafik yang tinggi,tetapi ada sedikit kateria-kateria yang ada dalam list “Projek 100 bloggers” nie.
Projek 100 bloggers ini dikendalikan oleh blogger Bro Framestone dalam mengumpulkan 100 blogger Malaysia yang mampu diketengahkan kepada beberapa syarikat yang sudi mengiklan di 100 blog yang terpilih.
Kriteria yang di cari adalah :-
1.Mempuyai trafik sehari dalam 500 UV(sekurang-kurangnya)
2.Setiap blog post mendapat 5-10 komen dari pembaca ( sekurang-kurangnya)
3.Bukan blog copy paste,politik atau menyentuh isu-isu sensitif dan keterlaluan.
4.Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
5. Blog diupdate sekurang-kurangnya seminggu 4 kali.
6. Duduk di Malaysia dan Warganegara Malaysia.
7. Sanggup memberi komitmen kepada 100 bloggers
8. Lebih diberi keutamaan kepada blogger ber’niche ,kekeluargaan,remaja perempuan(personal),remaja lelaki(personal),teknologi,keusahawanan,makanan.
Kita hanya mampu untuk mencuba dan mencuba jika mahu terus berjaya.
kalau korang nak mencuba jugak jom klik link bawah nie ye


Moh ramai-ramai mencuba nasib..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(19) Comments

  1. Zee Suhaini says:

    Gud Luck..
    rasa nak try tapi kriteria yang pertama jer dah failed..huhu

  2. Nurfaezah Abdullah says:

    goodluck ^^ huhu traffic fae paling tinggi pun 200+

  3. Bro Framestone says:

    Terima kasih sebab sudi promote projek ini.

    harap sudi add saya di facebook – https://www.facebook.com/framestone

  4. Mieza Jhaa K says:

    Berminat jugak rasanya.. tp takut xdpt beri komitmen kpd 100 bloggers.

  5. Alamak tak penuhi kriteria..huhu

  6. Good luck. Kriteria ni 1 tu agak susah sket lah.

  7. boleh cuba tu…1st projek Bro dulu pcl ada join.

  8. Nak join tp traffic rendah.. 🙁

  9. tak cukup syarat nak join… traffik rendah. haha

  10. wahhhh…. good luck ya…

  11. cuba sahaja..rezeki masing2 siapa tahu..good luck. 🙂

  12. gd luck yer..=)

  13. Bin Muhammad says:

    Semoga berjaya ye…teringin juga nak joint tapi mcm Mieza, takut xdpt bagi full commitment

  14. all the besttt 🙂

  15. good luck ya.. kita tak cukup syarat untuk join..

  16. Good luck Ida.
    Kakak rasa kakak tak qualified.

  17. Cik JariManis says:

    menarik….igt nak ikut…hmm tgok dululah..nice sharing! 😉

  18. akak tak penuhi kriteria yg ada tu la…

  19. wahhh sis pun masuk (^^,)…semoga berjaya sis 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *