PROGRAM

Program Cuti Sekolah Kem Tahfiz 1 hingga 15 Disember 2019

program cuti sekolah sekitar johor 2019

Program Cuti Sekolah Kem Pra Tahfiz dari 1 hingga 15 Disember 2019

Cuti sekolah tak lama lagi akan tiba.Mesti para ibu bapa sedang mencari Program Cuti Sekolah untuk dihadiri oleh anak-anak kan.

Jadi takdelah anak bosan bila tiba cuti sekolah.At least ada juga pengisian untuk anak-anak kita nanti.

Ayuh IBU BAPA kita isi masa cuti sekolah anak-anak kita dengan menghadirkan diri mereka ke MADRASATUL QURโ€™AN AR REDHA untuk menyertai program ISLAHIYAH ini.

Program yang mendidik anak-anak kita menghafaz ayat-ayat Al Quran dan memperbaiki bacaan anak-anak kita.

Kenapa program ini dikatakan best?Dan apa yang anak-anak akan dapat bila menghadiri kem ini?

๐Ÿ‘‰Mengajar anak-anak untuk dekatkan diri dengan Al Quran dan buku berbanding gadjet
๐Ÿ‘‰Membina sahsiah diri anak-anak
๐Ÿ‘‰Mendidik anak-anak untuk sukakan masjid
๐Ÿ‘‰Kualiti cuti anak-anak terjamin
๐Ÿ‘‰Membina keyakinan diri
๐Ÿ‘‰Melahirkan anak-anak yang super awesome duniawai dan ukhrawi, InshaAllah.

Banyak lagi aktiviti-aktiviti yang best tau..

Jadikan cuti sekolah ini terisi dengan program-program yang berfaedah dan bermanfaat untuk masa depan anak-anak kita.

program cuti sekolah kem pra tahfiz

KEM PRA TAHFIZ

๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚ Kanak-kanak berusia *9- 16tahun*.

BILA??

๐Ÿ“† Sesi terbuka
๐ŸŽฏ
*1hb – 15hb Disember 2019*

Yang bertempat di

๐Ÿข MADRASATUL QURโ€™AN AR REDHA
No 16-1A Jalan Siakap 3/2, Taman Pasir Putih, 81700 Pasir Gudang Johor

Berapa ๐Ÿ’ต bayaran untuk sertai program ini?

Tentunya sumbangan yang berpatutan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Hanya RM350
๐Ÿ’• Dobi
๐Ÿ’• Asrama
๐Ÿ’• Makan 3x sehari
๐Ÿ’• Pengangkutan ke lawatan
๐Ÿ’• Swimming Pool
๐Ÿ’• Memanah
Dan macam2 lagi hanya sekali bayaran sahaja.

๐Ÿ‘‰ *Pendaftaran terhad 50 orang sahaja*
๐Ÿ‘ณ๐Ÿปโ€โ™€Ustaz Redza Imran Al-Hafiz
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601111140190

Tuan dan puan boleh membuat pembayaran di no akaun tahfiz.

๐Ÿ“ No Acc BANK ISLAM: 01087010062777
MQ AR REDHA RESOURCES

Jom daftar cepat..nanti rugi masa anak2 tuan/puan*๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚

 

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(4) Comments

  1. Bagusnya dah ada siapยฒ program cuti sekolah. tak lama lagi je kan cuti sekolah.

    1. senang nanti ibubapa nak tau pasal info program cuti sekolah ni..

  2. shaala says:

    assalamualaikum. Saya hendak bertanya ada x kem tahfiz 2019 di area terengganu? kem ni best tapi di johor jauh sangat pula siap ada lawatan lagi huhu..

    1. waalaikumsalam..ye puan kem ni di Johor.Mybe puan boleh search di facebook.dan cari program cuti sekolah sekitar Terengganu.
      Harap dapat membantu puan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *