kisahsidairy.com rider digest

Prize On Hold Di Reader Digest

Assalamualaikum
Aku pun tak tau dari mana si Reader Digest ni dok dapat alamat company aku nih..Iskk..bahaya sungguh kan.Tengok ni
Kalau aku ni menang betul takpe..Ni nak bagi hadiah bagai,tapi kena on hold dulu..Sebenarnya aku memang tak percaya pun dengan reader digest ni..menipu je kan..AKu dah banyak jugak google benda ni..Rata-rata diorang kata menipu..SCAM!! SCAM!!

Ada lagi yang ditawarkan,kalau la aku ni jenis yang percaya benda-benda karut ni,confirm kena tipu..
Konon dapat kete bagai…Huh!!kalau betul,takkan lah orang simply nak bagi hadiah macam tu banyak kan,,

Kalau betul la nilai yang aku dapat banyak ni,FUhhhhhh!!! banyak tu!!
Akan aku belanja kaum kerabat aku..Sedekah kat mana-mana yang patut…Aku buat banglo besar bak hang dah..
Tapi itu cuma khayalan semata-mata..Tiada kena mengena antara yang hidup dan yang mati..hahahaha…SO aku abaikan je surat tu…Dalam erti kata lain,ke bakul sampah je lah,,

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(11) Comments

  1. Zee Suhaini says:

    kitorang pon terkena gak dulu..lama jugak ler hampir stahun dok sampai surat..boo layan jer kak..lama2 dorang stop la..

  2. rasanya dorang cari random tu kak…atau mgkn dorang tu pernah ada yg kerja dgn company akak

  3. tipu ni kak..anim dah pernah kena zaman 90an dulu. Beria masuk join bagai siap beli lagi buku-buku dia siap subcribe bulanan pulak! Tapi hampeh …! haha. Tapi kalau sekadar nak baca gitu-gitu menimba ilmu atau nak improve English boleh la hehe 😀

  4. Pernah dapat jugak. Memang tak layan. sebab tipu.

  5. dulu ada register kat email..sebab ingat RD ni mcm news ke kan.. lepastu dia antar surat.. suruh reply bagai.. tp dah tau memg scam.. sekali tu dia memg keep sending email.. sy reply x yah hantar lg dahhh.. semak.. sebab 1 hari entah brapa banyak antar email..geram betul..

  6. kalau camni kena abaikan je la kot

  7. Riders Digest mmg lagi dulu suka bagi surat cenggitu…..Siap kunci kereta sekali kan…nampak mcm real…Tp tulah…alangkah bestnya kalau betul hihi

  8. Pernah dpt jugak akak.. Scam jer nie..:)

  9. Owh.. Tak penh dpt lagi dgn si reader digest nI…

  10. jgn layan hanya satu tipu daya

  11. jgn layan hanya satu tipu daya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *