BEAUTY

Pretty Valet – Johor dibuka di Adda Height

Pretty Valet – Johor dibuka di Adda Height | Hari tu aku berpeluang bersama beberapa orang blogger menghadiri perasmian pembukaan Pretty Valet cawangan Johor di Adda Height Bandar Dato Onn.

Pretty Valet - Johor dibuka di Adda Height

 

PRETTY VALET- JOHOR BAHRU DI BUKA DI ADDA HEIGHT

Pada Majlis pembukaan Pretty Valet, mereka menawarkan diskaun untuk setiap servis dan produk mereka .Di sini kami berpeluang untuk merasa dan melihat sendiri produk dan juga servis yang diberikan oleh mereka.Siapa yang nak cantik tu, of courselah kena datang ke Pretty Valer Johor kerana promosi harga rendah akan terus berlangsung.

Pretty Valet telah membuka 2 lagi cawangan mereka iaitu di Pulau Pinang dan Selangor.Selain itu ia turut di buka  di Johor Bahru dan  selepas ini, akan ada lagi cawangan yang mereka akan buka.Oleh itu, kepada #faciallovers korang kena like page Pretty Valet untuk mendapatkan maklumat tentang cawangan baru dan diskaun yang akan mereka berikan kepada mereka yang nak cantik.

Pada pembukaannya di Johor,pelbagai aktiviti menarik sepanjang hari antaranya adalah Hair Analisis dan skincare analisis diberikan secara percuma oleh beautician mereka.Mereka yang datang pada hari itu juga berpeluang untuk di make upkan secara percuma menggunakan produk Pretty Valet.

Dan yang bestnya,kami semua sempatlah dapatkan khidmat nasihat tentang skin dan juga treatment yang mereka jalankan di SPA Pretty Valet.

Bukan itu sahaja umi dapat mengetahui masalah kulit muka umi dan apa rawatan yang sesuai dengan kulit muka umi.Beautician akan siap bagi harga untuk setiap rawatan yang di sarankan oleh mereka.Senang, kita tau dah boleh kira budget kita untuk buat rawatan tu.Jadi takdelah kan ada harga lain yang akan dikenakan oleh mereka.

Pretty Valet - Johor dibuka di Adda Height
Bersama beautician untuk Kulit Muka , Kak Siti

 

Umi sempatlah merasai rawatan PV Silky facial yang berharga RM50 tu.Lepas ni pasti umi akan repeat lagi untuk ke sana.Barulah nampak kulit berseri sikit kan.Barulah rasa macam kulit baby gitu.Bila tengok semua treatment tu macam nak mencuba pulak

Pretty Valet - Johor dibuka di Adda Height
Bersama Beautician untuk konsaltasi masalah rambut

Selepas itu umi dan blogger lain sempatlah mendapatkan konsultasi berkenaan masalah rambut umi yang kerap gugur ni.Beautician disini akan menerangkan secara terperinci masalah rambut yang sedang umi alami.

 

 

Pretty Valet - Johor dibuka di Adda Height
PRETTY VALET MENU LIST TREATMENT

JENIS RAWATAN YANG DISEDIAKAN DI PRETTY VALET JOHOR BAHRU

  • Rawatan Pencerahan
  • Rawatan Jerawat
  • Rawatan Parut
  • Rawatan Pigmentasi
  • Rawatan Rambut
  • Rawatan Anti-Penuaan
  • Rawatan Mata

 

ANTARA PRODUK KELUARAN DARI PRETTY VALEY

Pretty Valey bukan sahaja mempunyai SPA dan khidmat konsultasi malah mereka telah mengeluarkan beberapa produk yang diyakini digunakan tanpa was-was.Produk keluaran mereka termasuklah

  • Dermacare
  • Haircare
  • Nuricare
  • Kosmetik
  • Skincare

Korang hanya perlu datang dan dapatkan pelbagai produk-produk mereka di sana.

 

Pretty Valet - Johor dibuka di Adda Height
Produk penjagaan kulit wajah
Kosmetik
Pretty Valet - Johor dibuka di Adda Height
Produk Penjagaan Rambut

Untuk korang yang nak tahu senarai treatment di Spa Pretty Valet ni boleh lihat katalog ini –> https://bit.ly/2B0eERI !

 

Pretty Valet - Johor dibuka di Adda Height
Blogger Johor bersama dengan Pengasas Pretty Valet iaitu En.Syafiq Farhan dan Puan Shida

 

Terima kasih Pretty Valet kerana telah menjemput kami untuk pembukaan Pretty Valet cawangan Johor Bahru.Semoga Suksess hendaknya di dalam perniagaan yang di ceburi.

 

Korang yang berada di Johor Bahru yang ingin mendapatkan rawatan dan konsultasi boleh la terus berhubung dengan mereka melalui talian seperti di bawah

CONTACT PRETTY VALET JB

Facebook

 https://www.facebook.com/prettyvalet

Instagram

IG : https://www.instagram.com/prettyvalet_official

Website

www.prettyvalet.com

Call : 018-2633936

CAWANGAN PRETTY VALET

PRETTY VALET HQ

No.17 , Jalan Damai Mewah 2,

Taman  Damai Mewah

43000, Kajang selangor

PRETTY VALET PENANG

No.6, Ground Floor,

Jalan Todak 5,

Pusat Bandar Sunway,

13700, Seberang Jaya

Pulau Pinang

PRETTY VALET JOHOR

No.27-G, Jalan Adda 3/1,

Taman Adda Heights,

81100, Johor Bahru

 

 

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *