ONLINE SHOPPING

PG Mall Tawar Harga Murah Sempena 11.11

PG Mall Tawar Harga Murah Sempena 11.11 | Dah sinonim sangat dengan tarikh 11.11 ni.Apa ada pada tarikh tersebut.Mestilah harga murah sempena tarikh 11.11

Ye korang, ramai yang sedang menunggu-nunggu “Sales 11.11” ni tau.Masa tu umi rasa mesti dah banyak dalam cart.Tunggu nak sampai ke tarikh 11.11 tu confirm dan beratus barangan yang menanti untuk di check out.

Bila sebut “Shopping online tawar harga murah“, mulalah umi ko tak senang duduk.Sana-sini buat sales.Sampai umi sendiri tak tau nak pilih platform mana untuk membeli belah secara online ni.

Tapi demi membantu ekonomi bumiputera kita ni, umi sentiasa menyokong ” Kempen beli barangan Malaysia”.Siapa lagi nak support ekonomi Malaysia kita kalau bukan kita kan.Lagi-lagi sekarang ni ekonomi negara merosot dek kerana Pendemik Covid-19, jadi ini antara inisiatif kita membantu peniaga-peniaga ni bagi memulihkan ekonomi mereka sendiri.

Paling mudah nak beli barang secara online adalah di PG Mall.Korang tau tak platform e-dagang PG Mall ni? uih..sana sini dah viral tau pasal PG Mall ni yang sedang menjalankan kempen beli barangan Malaysia sempena 11.11 ni.Meh la umi cerita sedikit pasal PG Mall ni.

PG Mall Online Shopping Malaysia

Kalau korang nak tahu PG Mall ni adalah salah satu local e-commerce yang telah disenaraikan sebagai antara 3 shopping platform di Malaysia oleh Iprice Insight. Tak caya korang boleh klik kat link Iprice Insight ni.

Yang paling penting tentang  PG mall ni adalah cara pembayaran yang pelbagai seperti di bawah ni

PG Mall Tawar Harga Murah Sempena 11.11

Hah..bila korang dah tau, kenapa korang perlu tunggu PG Mall Sales 11.11 tu? Seriously umi sendiri ternanti-nanti untuk shopping barang keperluan rumah di PG Mall ni.Memang banyak dah dalam list apa yang umi nak ni.Rasanya lebih dari 20 jenis barangan yang ada dalam bakul tu.Sikit lagi umi nak cash out.

Jomlah tengok antara barangan yang korang boleh beli sempena Sales 11.11 di PG mall ni.

PG Mall Pre Sales Tefal 11.11

Hah..Orang-orang perempuan macam umi ni kan..Mestilah kena jengah-jengah gadget dapur yang super moden ni kan.Ini antara Big Brand Sales 11.11 yang  ada di PG Mall tau

Meh cuci mata sat, apa umi nak kata kenapa korang kena belek store Tefal di PG Mall ni, diorang ada buat pre sales tau.So, korang boleh la start shopping dari 7 November ni.Korang akan dapat diskaun sehingga 50% dan RM20% offer bila korang buat pembelian melebihi RM80.

Apply code : TEFALDAY

So, boleh belek barangan Tefal yang korang nak tu di sini : Tefal Sales 11.11

Untuk barangan kedua yang tengah pre sales adalah Old Town.Kepada peminat-peminat coffee old town macam umi ni boleh la stock banyak-banyak produk Old Town ni.Umi suka white coffee dia.
 

OLD TOWN PRE SALES 11.11

PG Mall Tawar Harga Murah Sempena 11.11

Old Town akan buat satu hari sales iaitu pada 8 November ni.So, korang cepat-cepat tau check out untuk dapatkan RM20% offer untuk setiap pembelian RM80 ke atas.Korang boleh apply code : BMCOLDTOWN ni untuk dapatkan offer tu ye.Boleh tengok produk Old Town lain di Sini PGMALL Old Town

Tak cukup dengan itu je brand besar yang buat sales, Revlon juga adalah jenama hebat yang sama-sama buat sales sempena 11.11 ni tau.

REVLON PRE SALES 11.11

Macam tau-tau je kan lipstick umi dah kehabisan.Jadi bolehlah umi beli lipstick dua tiga batang ni.Nampak menarik kan?

Berkenan pulak umi dengan Revlon Ultra HD Matte Lipcolor ni.Cantik-cantikkan warna dia..Haduiii…selesai add to cart.eceh!

Oh Ya, Revlon akan buat Pre sales pada 9 November ni tau.Jangan terlepas pulak.Siap-siap masuk bakul.Nanti ikut tarikh tu terus check out.Jimat sikit beli lipstick bulan ni.Up to 50% storewide diskaun tau.Uih..haruslah murah.

Jadi gunakan kod REVLONDAY  ni ye.

Itulah dia antara Brand terbesar yang buat sales sempena PG Mall sales 11.11 nanti,Korang dah boleh buat pre sales untuk brand yang umi dah sebutkan di atas.

PG Mall Tawar Harga Murah Sempena 11.11

Oh ya,umi kan ada tulis tentang Kempen beli barangan Malaysia kan.Hah apa kata korang jugak support kempen ni dengan membeli barang keperluan harian korang di PG Mall ni.Barang baik barang kita.Kalau kita tak guna barang yang kita sendiri kita keluarkan bagaimana kita nak rasa bangga dengan barang kita sendiri kan?

KEMPEN BELI BARANGAN MALAYSIA DI PGMALL

Dari bulan Julai sehinggalah Disember 2020 PG Mall telah mengadakan kempen beli barangan Malaysia antaranya barang keperluan dapur, barangan keperluan bayi, kesihatan dan kecantikkan, barangan elektrik dan lain-lain lagi.

Umi sertakan code kupon supaya korang boleh dapat diskaun la

  • KBBM20 RM20 OFF ,Min Spend RM50
  • KBBM20 RM20 OFF ,Min Spend RM50

Boleh tengok antara barangan dalam KBBM ni di sini > Local campaign

Antara barangan lain yang korang boleh dapati di PG Mall untuk kempen ini adalah seperti di bawah ye.

WOW STORE : FREE SHIPPING

So, untuk maklumat lanjut korang boleh layari details di bawah ni ye

Website: www.pgmall.my 

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : https://t.me/pgmallofficial001

#PGMall  #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #1111sales #11doubledigitsales #KBBM #Sapotlocal #Tefal #OldTown #Revlon #Pineng #WowStore

 
 

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(19) Comments

  1. banyaknya diskaun, dah boleh survey nak
    beli apa time sales ni

  2. Ok boleh sambung shopping dekat pg mall ni. Banyak promo menarik tu.

  3. Banyak tawaran menarik uiii

  4. Geram tengok sales brang makeup ni. Hehe. Jom lah usha nak shopping apa

  5. Siaplah 11.11, heng lee online shopping PGmall ni kann..semuanya murah belaka..nak beli chopper! Hahahaha

  6. wahh..hari ni sales Revlon eh..nak cari lipstick jugaklah..

  7. Saya kalau ke PG Mall, selalu tengok PG Jewel tu. Nak tengok koleksi emas. Pastu nak tau ada diskaun ke kan. Hehehehe.

  8. saya dah try masuk di pg mall ni. semua murah! lagi lagi pada sales 11.11 ni. banyak skincare yang ada diskaun. argh!! tak kuat! haha

  9. Fuh situ sana sini sales 11.11. Menggoda!!

  10. Banyak dan best-best juga tawaran di PG Mall. Akak dah nampak barang apa yang nak akan beli. Thanks for sharing.

  11. 11.11 ni memang ramai tunggu sebab boleh shopping sampai pengsan hahaha

  12. Wow produk tefal pun ada diskaun lah. Berbaloi beli masa promosi ni. Boleh jimat banyak juga tu.

  13. Alamak, kita ni dah la pantang nampak lipstick. Revlon pulak tu. Nak kena beli ni!

    1. kan…rugi kalau tak grab

  14. Serious lah Tefal pun buat sales juga on the 11.11.. Memang berbaloi giler harganya bila ada sales… 🙂 Nak grab la… Ni memang trusted brand bila beli barangan dapur ni… berkualiti…

  15. PG mall always have special promotions! Will check them out! Hopefully have something that I and my daughter is looking for!

  16. Bagus PG Mall ni bagi peluang pada produk tempatan. Moga usahawan tempatan terus giatkan usaha dan jaga kualiti bahan dan servis.

    Rawlins kagum sebab tak beli apa pun 11.11 hahaha

  17. TB pun banyak yang belum checkout lagi.. Memang dah masuk chart apa nak beli tapi dok la tunggu nak tambah apa2 lagi.. Hee. Rambang mata

  18. Tak putus-putus ya sale dari PG Mall ni. ada je sale diorang buat tiap bulan. Nanti nak cuba tengok la apa yang best n berbaloi untuk dibeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *