Permata Hati Kami

Assalamualaikum
Cukup seminggu rasanya tak menyentuh blog kesayangan.Blogwalking pun tak.Apatah lagi nak menjoinkan diri dalam sebarang GA atau segmen.
Sejak ada kehadiran orang baru dalam hidup kami, terlalu banyak perubahan yang berlaku.
Tambah lagi satu title dalam hidup kami.Umi dan babah.Rezeki yang tidak disangka itu, kami sambut dengan baik.Allah memilih kami untuk memberikan dia sepenuh kasih sayang dan tanggungjawab menjaga dan mendidiknya.Insyallah…
Kehidupan menjadi seorang ibu sangat mengasyikkan sehingga aku mengambil keputusan untuk berhenti kerja.bukannya apa, dia lahir tak cukup bulan, penjagaan bayi tak cukup bulan ni, orang kata kena extra penjagaannya.
Takpelah, , insyallah dia dah besar sikit barulah aku kerja.Buat masa ni, lebih kepada dia.
Inilah anak kami…
Buat masa ni aktiviti blogging akan bberkurangan sehingga aku dapat biasakan diri dengan keadaan baru.Insyallah..

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

35 thoughts on “Permata Hati Kami

  • April 24, 2014 at 7:30 pm
    Permalink

    olololo…. comel!!! Tahniah kak!^^

    Reply
  • April 24, 2014 at 11:56 pm
    Permalink

    Alhamdulillah..Tahniah. Semoga dipermudahkan segala urusan..

    Reply
  • April 25, 2014 at 1:05 am
    Permalink

    tahniah ida…shomelnye baby..moga baby sihat walafiat. kiss kat baby

    Reply
  • April 24, 2014 at 6:25 pm
    Permalink

    Alhamdulillah… tahniah. Semoga membesar menjadi insan yg berjaya di dunia & akhirat… aamiin.
    Rasa nak picit2 je hidung dia hehee.. geram.. comel.. 🙂

    Reply
  • April 25, 2014 at 6:35 am
    Permalink

    Alhamdulillah… tahniah.
    Semoga membesar menjadi insan yg berjaya di dunia & akhirat..
    so cute baby ni.. kiss kan utk Sue..
    btw, nama baby?

    Reply
  • April 24, 2014 at 11:41 pm
    Permalink

    comelnya sis..alhamdulillah rezki tu sis..insyallah pasti ada rezki kan nanti

    Reply
  • April 25, 2014 at 12:05 am
    Permalink

    Barakallahufikkum kak. Allahurobbi, teringat lagi komen2 akak kt blog kenit yang teringinkan mempunyai zuriat sendiri, dan alhamdulillah Allahuakbar doa akak dan suami dimakbulkan.

    Semoga baby menambahkan lagi kasih sayang dalam keluarga akak. I'm happy for you kak (^_^)

    Reply
  • April 25, 2014 at 12:19 am
    Permalink

    Alhamdulillah…semoga menjadi insan yang bermanfaat kepada keseluruhannya…insya Allah…
    Seronok tengok baby…tolong kisskan ye…^_^

    Reply
  • April 25, 2014 at 12:33 am
    Permalink

    Assalamualaikum kak eda, alhamdullilah. enjoy ur day as parent! comelnya baby… melting sheila tengok. jaga kesihatan baik2 nanti share penjagaan baby comel ya. nak tahu nama baby ni… hiiii singgah menabung huawei~~~

    Reply
  • April 25, 2014 at 8:44 am
    Permalink

    comel nya si kecik ni 🙂

    Reply
  • April 25, 2014 at 1:37 am
    Permalink

    alhamdulillah..dah berhenti kerja ye..
    comel baby tu..
    takpe..take ur time..banyak perkara yang perlu didahulukan

    Reply
  • April 25, 2014 at 2:29 am
    Permalink

    Syukur Alhamdulillah…dapat juga anda merasainya. Jaga dan didiklah sepenuh hati dan berikan yg terbaik.
    Satu pesan saya…jika ada rezeki punya anak sendiri, berilah kasih sayang yang sama.

    p/s: seronoknya ada baby…jeles! 🙂

    Reply
  • April 25, 2014 at 3:28 am
    Permalink

    cik akak datang tengok bby baru kak ida…
    comelnya dia akak…siapa nama dia kak 🙂

    Reply
  • April 25, 2014 at 4:04 am
    Permalink

    tahniah kak.. keputusan utk berhenti kerja adalah yg terbaikk… hari2 ngadap anak pun tak jemu..

    Reply
  • April 25, 2014 at 7:18 am
    Permalink

    tahniah..sama lh dgn kita..baru 24 hari sikecil lahir..besar perubahan..rasa nak berkepit jer dgn sikecil…hehe..

    Reply
  • April 26, 2014 at 11:41 am
    Permalink

    Comelnya dia…

    Reply
  • April 26, 2014 at 11:29 pm
    Permalink

    alhamdulillah kak, syukur kan.. tengok wajah dia terasa sejuk hati memandang, semoga beliau menjadi anak yang baik dan cerdik … 🙂

    Reply
  • April 27, 2014 at 3:05 am
    Permalink

    comel baby, congrats … keputusan berhenti kerja untuk menjaga baby adalah yang terbaik 🙂

    Reply
  • April 28, 2014 at 2:38 am
    Permalink

    wajah ahli syurga.. tgk wajah dia pun rasa tenang je.. belum cium n bau lagi… comel sgt!

    Reply
  • April 29, 2014 at 2:13 am
    Permalink

    Tahniah Ida.. semoga permata yang dititipkan menjadi insan yang berjaya dunia dan akhirat. Besar pengorbanan Ida untuk berhenti keja. Nurul doakan yang terbaik ya 🙂

    Reply
  • November 5, 2014 at 5:19 pm
    Permalink

    cutenya dia.. semoga membesar menjadi anak yang soleh ye sayang..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *