PARENTING

Permata Hati Kami

Assalamualaikum
Cukup seminggu rasanya tak menyentuh blog kesayangan.Blogwalking pun tak.Apatah lagi nak menjoinkan diri dalam sebarang GA atau segmen.
Sejak ada kehadiran orang baru dalam hidup kami, terlalu banyak perubahan yang berlaku.
Tambah lagi satu title dalam hidup kami.Umi dan babah.Rezeki yang tidak disangka itu, kami sambut dengan baik.Allah memilih kami untuk memberikan dia sepenuh kasih sayang dan tanggungjawab menjaga dan mendidiknya.Insyallah…
Kehidupan menjadi seorang ibu sangat mengasyikkan sehingga aku mengambil keputusan untuk berhenti kerja.bukannya apa, dia lahir tak cukup bulan, penjagaan bayi tak cukup bulan ni, orang kata kena extra penjagaannya.
Takpelah, , insyallah dia dah besar sikit barulah aku kerja.Buat masa ni, lebih kepada dia.
Inilah anak kami…
Buat masa ni aktiviti blogging akan bberkurangan sehingga aku dapat biasakan diri dengan keadaan baru.Insyallah..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(30) Comments

  1. Sally Yatiey says:

    Comelnyaaaa ;D

  2. deno says:

    olololo…. comel!!! Tahniah kak!^^

  3. comelnya dia.semoga die membesar dengan baik 🙂

  4. RDZ Z says:

    Alhamdulillah..Tahniah. Semoga dipermudahkan segala urusan..

  5. Comelnyaaaaa !! Hee geramm ~

  6. Ija Rased says:

    tahniah ida…shomelnye baby..moga baby sihat walafiat. kiss kat baby

  7. Alhamdulillah… tahniah. Semoga membesar menjadi insan yg berjaya di dunia & akhirat… aamiin.
    Rasa nak picit2 je hidung dia hehee.. geram.. comel.. 🙂

  8. Sue Sopian says:

    Alhamdulillah… tahniah.
    Semoga membesar menjadi insan yg berjaya di dunia & akhirat..
    so cute baby ni.. kiss kan utk Sue..
    btw, nama baby?

  9. comel ! life circle berubah 100% bila ada si kecik kan? hehe

  10. Barakallahufikkum kak. Allahurobbi, teringat lagi komen2 akak kt blog kenit yang teringinkan mempunyai zuriat sendiri, dan alhamdulillah Allahuakbar doa akak dan suami dimakbulkan.

    Semoga baby menambahkan lagi kasih sayang dalam keluarga akak. I'm happy for you kak (^_^)

  11. Alhamdulillah…semoga menjadi insan yang bermanfaat kepada keseluruhannya…insya Allah…
    Seronok tengok baby…tolong kisskan ye…^_^

  12. Assalamualaikum kak eda, alhamdullilah. enjoy ur day as parent! comelnya baby… melting sheila tengok. jaga kesihatan baik2 nanti share penjagaan baby comel ya. nak tahu nama baby ni… hiiii singgah menabung huawei~~~

  13. Lieya Von Jay says:

    comel nya si kecik ni 🙂

  14. alhamdulillah..dah berhenti kerja ye..
    comel baby tu..
    takpe..take ur time..banyak perkara yang perlu didahulukan

  15. comelnya dia ^_^

  16. Syukur Alhamdulillah…dapat juga anda merasainya. Jaga dan didiklah sepenuh hati dan berikan yg terbaik.
    Satu pesan saya…jika ada rezeki punya anak sendiri, berilah kasih sayang yang sama.

    p/s: seronoknya ada baby…jeles! 🙂

  17. cik akak datang tengok bby baru kak ida…
    comelnya dia akak…siapa nama dia kak 🙂

  18. tahniah kak.. keputusan utk berhenti kerja adalah yg terbaikk… hari2 ngadap anak pun tak jemu..

  19. tomey…moga mbesar dgn sihat

  20. tahniah..sama lh dgn kita..baru 24 hari sikecil lahir..besar perubahan..rasa nak berkepit jer dgn sikecil…hehe..

  21. alhamdulilah..dan sungguh comel pmata hati baru ni..kiut2nya..

  22. Alhamdulillah… Tahniah…

  23. Anonymous says:

    comel…

  24. Norhasniza Khalid says:

    alhamdulillah kak, syukur kan.. tengok wajah dia terasa sejuk hati memandang, semoga beliau menjadi anak yang baik dan cerdik … 🙂

  25. comel baby, congrats … keputusan berhenti kerja untuk menjaga baby adalah yang terbaik 🙂

  26. ain diyana says:

    wajah ahli syurga.. tgk wajah dia pun rasa tenang je.. belum cium n bau lagi… comel sgt!

  27. tahniah…

  28. oh fiyahh.. kenapa comel sgt! tengok mulut dia tu.. hehe.

  29. sejuk hati bila tengok anak masa baby ni…

  30. cutenya dia.. semoga membesar menjadi anak yang soleh ye sayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *