Permata Hati Kami - Kisahsidairy.com

Permata Hati Kami

Permata Hati Kami

Assalamualaikum
Cukup seminggu rasanya tak menyentuh blog kesayangan.Blogwalking pun tak.Apatah lagi nak menjoinkan diri dalam sebarang GA atau segmen.
Sejak ada kehadiran orang baru dalam hidup kami, terlalu banyak perubahan yang berlaku.
Tambah lagi satu title dalam hidup kami.Umi dan babah.Rezeki yang tidak disangka itu, kami sambut dengan baik.Allah memilih kami untuk memberikan dia sepenuh kasih sayang dan tanggungjawab menjaga dan mendidiknya.Insyallah…
Kehidupan menjadi seorang ibu sangat mengasyikkan sehingga aku mengambil keputusan untuk berhenti kerja.bukannya apa, dia lahir tak cukup bulan, penjagaan bayi tak cukup bulan ni, orang kata kena extra penjagaannya.
Takpelah, , insyallah dia dah besar sikit barulah aku kerja.Buat masa ni, lebih kepada dia.
Inilah anak kami…
Buat masa ni aktiviti blogging akan bberkurangan sehingga aku dapat biasakan diri dengan keadaan baru.Insyallah..

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

35 thoughts on “Permata Hati Kami

  1. Alhamdulillah… tahniah.
    Semoga membesar menjadi insan yg berjaya di dunia & akhirat..
    so cute baby ni.. kiss kan utk Sue..
    btw, nama baby?

  2. Barakallahufikkum kak. Allahurobbi, teringat lagi komen2 akak kt blog kenit yang teringinkan mempunyai zuriat sendiri, dan alhamdulillah Allahuakbar doa akak dan suami dimakbulkan.

    Semoga baby menambahkan lagi kasih sayang dalam keluarga akak. I'm happy for you kak (^_^)

  3. Assalamualaikum kak eda, alhamdullilah. enjoy ur day as parent! comelnya baby… melting sheila tengok. jaga kesihatan baik2 nanti share penjagaan baby comel ya. nak tahu nama baby ni… hiiii singgah menabung huawei~~~

  4. Syukur Alhamdulillah…dapat juga anda merasainya. Jaga dan didiklah sepenuh hati dan berikan yg terbaik.
    Satu pesan saya…jika ada rezeki punya anak sendiri, berilah kasih sayang yang sama.

    p/s: seronoknya ada baby…jeles! 🙂

  5. alhamdulillah kak, syukur kan.. tengok wajah dia terasa sejuk hati memandang, semoga beliau menjadi anak yang baik dan cerdik … 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *