July 13, 2020

Permainan yang paling diminati Awfiyah bila ke Shopping Complex

Assalamualaikum
Memang seronok sebenarnya melayan anak dara sorang ni bermain.Niat hati dia nak main kereta yang pakai remote tu,memandangkan ia akan menyusahkan ummi dia dan dia pun tak lah memandai lagi nak main.so batalkan jelah niat tu ye nak!!
Satu permainan yang paling awfiyah suka dan cari bila ke shopping complex atau di mana-mana sahaja ada.

Apa bendalah pun aku tak tau nak cakap benda ni.Alah..yang masuk duit 50 sen tu..meh aku tunjuk gambar.

Hah! nilah yang aku maksudkan..
Cuma tak pandai nak sebut ape benda ni..hahaha…Kalau dia jumpa benda ni,confirm dalam 3-4 ringgit malaysia ummi kena spend kat sini.Duit syiling ummi sentiasa ada dalam beg duit.Kot la kat pasaraya dia terjumpa ni,ha!!meraung la ko nak cari duit syiling takde..So,kena simpan siap-siap..Jadi babah tukang layankan kat sini sementara ummi pi cari barang dengan Naura…hehehe…Jimat duit babah kan..Tak ler kena Pau ngan ummi.
Jom Layan Video Si Driver cantik manis ni

siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

View all posts by siti Rohaida →

5 thoughts on “Permainan yang paling diminati Awfiyah bila ke Shopping Complex

  1. Senyum kakak tengok anak dara ni Eda
    Buat tak tahu org dok rakam dia terus macam kereta tu bergerak siap pegang betul-betul stering tu:)
    Tapi memang ramai budak suka naik mainan ini kan.. anak kakak dulu pun sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *